22 april 2009

Onsdag 22/4

Idag slog det mig plötsligt att det snart är slut.. om ett par dagar måste jag säga hej då till alla goa barn och återvända till Högskolan :(
Inte så att jag inte gillar skolan och mina kompisar men det slår inte barnen, har så otroligt underbart trevligt med alla snoriga, gråtande kramiga underbara barn.De ger en så mycket så man inte vet var man ska göra av det, men jag stoppar in det i ryggsäcken och sparar det tills det känns jobbigt kan jag ta upp lite minnen och mysa eller går jag helt enkelt dit och kramas lite med dem. Har gjort alla mina uppgifter, eller inte alla då två kvar och nu tjatar barnen att jag ska spela redan i morgon då det är många lediga på fredag så i morgon ska gitarren med :0 håll tummarna för mig. barnen har lärt sig sången utantill och idag sjöng de den för mig och gjorde rörelserna, så stolt jag blev..jag har faktiskt lärt dem nåt :D
På rasten var jag och besökte minuten, inget roligt besök då det mer eller mindre var tomt, men vi har mat och allt annat är bet så jag ska inte gnälla, det finns de som har det värre.

SVAR: Nettan
vad kul, nä måste hålla med trodde aldrig jag skulle få läsa det men jag vet att du kommer fastna där du med, är underbart att skriva av sig...man kanske kan få adressen ????

SVAR: Caroline
Jag ska inte sluta det är bara nu som jag inte orkar eller har så mycket att skriva om, jag tycker det är skönt att skriva av mig här. vädret ska förhoppningsvis bli bättre nu fram över, hörde idag att det kunde bli 20 grader i helgen. Låter kanon. Hoppas Lilleman kryar på sig så han kan njuta av vädret utomhus :)

ikväll jobbar maken över så jag har ingen stress med maten, skön känsla, ska steka kyckling med ris och curry sås, S har beställt det. tänkte steka mycket kyckling så kan man göra en god sallad med , gott att ha till skolan eller så. Har varit väldigt duktig på sista tiden med mina/våra matlådor. lagt ner lite energi och att det ska vara lite nyttiga saker i, inte bara skit.
Funderar på att ta en tur till Netto och köpa lite Almondo tårtor, de är billiga där denna veckan.

PAUS
Nu är vi mätt och belåtna, maken ringde och jag fick börja med maten tidigare än jag tänkt mig men nu har han ätit och åkt och jobbar vidare. P plockar ur diskmaskinen, kors i taket utan hot, är inte för ofta det händer. han mår bra nu, allt har lugnat ner sig fast jag är misstänksam mot dem och kommer nog vara det ganska så länge, det de gjorde var så elakt, helst när det görs mot en kompis.
Är så mycket mobbning, våldtäkter, självmord bland ungdomarna idag och jag tycker det är otäckt. vad gör deras föräldrar igentligen? vet de vad deras barn sysslar med eller är det bara skönt att blunda och låsas att det regnar, allt för att slippa bry sig...kan bli tokig för mindre. Skönt är att de tar upp fallet med den våldtäktsman som var anklagad men det togs tillbaks när den stackars 15 åriga tjejen tog sitt liv, blir så förbannad. klart han ska sättas dit jag hade aldrig gett mig hade kämpat tills jag stupade. Ja det finns många orättvisor här i världen och inte lär de bli mindre med tanke på dagens samhälle, tråkigt var är vi på väg igentligen?
Blir en promenad nu, är fint väder och benen är skit trötta men måste ut och röra på mig, kanske blir Nynäs, den är lagom ca 5½ km, sedan Grey Anatomy förhoppningsvis ingen kexchoklad, har fått dille på dem, så nyttigt så ;) som tur är finns det inga hemma och om jag lämnar plånboken hemma kan jag inte handla, smart Lotta....

Inga kommentarer: