4 april 2009

Lördag 4/4

Snacka om att jag känner mig som 80 år, är inte van vid att vara chaffis vid två tiden på natten. Fick ge mig in till Kalmar och hämta tjejerna i natt då de var trötta och ville hem, bussarna går inte så ofta vid den tiden, vet ej vem som var tröttast jag el en av tjejerna som däckade i bilen. Gäspade en hel del i allafall. Plockade upp sonen med han hade sån huvudvärk så han såg dubbelt, inte bra. bättre att sova då än att glo på en data skärm. Idag vaknade jag då redan en timme efter jag lagt mig, Smirre ville ha mat, GRRRR han var billig då. Sedan sov jag i omgångar till jag hörde S vid nio tiden, stackarn var tvungen att bege sig till skolan och skriva Nationella provet i sv. Hon fick göra det för den dagen hon skulle skrivit så körde hon upp. Led lite med henne faktiskt, men hon är hemma nu och sover :) provet hade gått bra.Jag har hunnit med att tvätta lite och gått en promenadis in till köpingen med grannen, härligt väder men vinden är lurig, lite små kall så där. Man får passa sig för nu när man klär av sig blir man sjuk och det vill jag inte.

Nettan jag vet att du inte menade nåt illa :)Har du provat potatismjöl och det som jag skrev om? vore kul och se om det funkade.

Skulle sitta och plugga nu men har liksom inte någon inspiration till att göra nåt alls, vill bara vara och slappa och ligga i solen och ....
har inte så mycket kvar så igentligen är jag bara väldigt lat , så en spark i ändan och få det gjort är vad jag behöver just nu, får be P :)
Ut i solen med er och njut snart kommer det snö :D

Inga kommentarer: