21 april 2009

Tisdag 21/4

Hinner inte vara här, är skit slut om kvällarna. Det händer inte så värst mycket heller, menar det är inte så roligt att läsa vad jag gör om dagarna när det typ är samma saker som händer varje dag. Alltså är jag inte här och skriver nåt, om det nu är någon som saknar mig då ;)
Är sur på vädret dock, det ser så varmt och mysigt ut sen blåser det is, typ, vinden är skit kall. Idag var jag ute och det var full mundering på, såg nog ut som det var ca 10 minus ute och inte 9 plus.
Satt en stund på altanen och upptäckte att min trädgård har vaknat, allt har börjat växa och jag har då inte klippt bort det gamla än, alltså det ser för djä... ut. Men de har lovat 20 grader i helgen och då ska jag ta itu med trädgården, klippa gräset och klippa bort allt gammalt, skit tråkigt men fint när det är gjort. Fick Vi i villan idag och det var sådana fina bilder på härliga blommande trädgårdar, barnen bara skrattade när jag sa att en sådan skulle jag vilja ha. De menade att den skulle vara dö inom en vecka..snälla barn jag har då, men jag vet att några gröna fingrar det har jag inte men drömma kan man väl få eller ?
det är härligt med våren, man blir glad och det är så mycket ljud som gör en glad. Det är inte bara fåglarna som är kära och galna heller utan en viss tjej som jag nät känner, tycker det är så kul att hon har hittat en kille, hon är glad och det lyser om allt hon skriver, härlig känsla :) Hoppas verkligen att det är THE ONE :D
Försvann en stund, har varit duktig och gått en runda med B. Blev ca 5000 steg och nu är jag genom blåst men skönt var det, nu kan jag krypa i mys overallen och sätta mig i soffan med gott samvete, för nu har jag gått bort den där kex chokladen som smög ner efter maten. Nu ska jag se på tv resten av kvällen, fört navy sedan the mentalist. Sen blir det sängen för klockan ringer vid sex även i morgon...hemsk tid kramizar på er som läser :D

2 kommentarer:

Nettan sa...

Trodde aldrig jag skulle säga det här:
Jag har skaffat en hemsida/blogg.
Kul, va!!!

Caroline sa...

Hej!
Klart du inte ska sluta skriva jag läser hos dig dagligen men jag är urusel på att lämna spår tyvärr.
Håller fullkomligt med om vädret vi cyklade in till dagis igår då gick det väl ann. Men när jag skulle cykla hem igår kväll var det så förbannat kallt. Det ser hur skönt ut som helst men det är det absolut inte skulle tro att det är därför lilleman är sjuk. Har väl klätt på honom för lite kläder ;)