6 april 2009

Måndag 6/4

Sovit konstigt igen då, vaknade av att en katt satt på fönsterbläcket och sedan hoppade ner (inte vår då) sedan lät det som om något exploderade i vårat garage och det till och med skakade lite i sängen, men det vara bara jag som märkte det så det var kanske inbillning. Allt är helt i garaget då ;)
Vaknade för tidigt med, surt. Frukost med båda barnen idag, trevligt. S hade fått lov att ha bilen till skolan och P var inte sen på att haka på, så hans cykel hamnade bak och sedan åkte de, jag vet ju en som var väldigt nöjd i allafall eller det var de nog båda. Jag startade tvättmaskinen och har bäddat mm allt sånt där tråkigt. Sedan fixade jag tvätt och hängde in mm. Tog sedan en promenad till Gymnasiet och lämnade S cykel så hon tar sig hem och fick bilen istället, bra byte tyckte jag men inte hon :) Tänkte att hon fick ha den ons-torsdag då jag inte ska in till skolan, sedan är det påsklov för dem och jag ska på praktik. Ska vara här i M-ås på en förskola och behöver inte ha någon bil, blir till att cykla :D dags att börja ta tag i gäddhänget ;)Började så sagt mitt nya liv igår med en bra frukost och så, det gick bra ända tills vi hamnade hemma hos B och hennes stora godis skål :( syndade lite där då. Men det var ju söndag och vi var på Plastparty så lite gott kan man väl få då eller ? B syster har börjat sälja Tupperweare och hon hade premiären för oss, väldigt duktig var hon allt. Blir en ny träff den 19/4, köpte en hushållsrulle att ha i köket, tänkte ha den gamle på altanen nu till sommaren, finns aldrig papper där när man behöver det. Maken var lite små sur på mig igår för att jag inte skurade altanena, men tycker det är för tidigt brukar göra det efter påsk och så blir det i år med, tycker han nåt annat får han väl städa den då. Menar så varmt är det inte än eller jag kanske är löjlig men orkade inte i går.
Har gjort klart mitt arbete till bilden och skrivit det mesta på Analysen känns bra, vet dock inte riktigt varför jag måste åka in i dag, ska bara hålla på med dockorna och jag är ju klar hm får se vad som händer, kan ju handla lite när jag ändå är där. Nu är jag så hungrig så jag snart dör känns det som, måste vänta till halv 12 men nu är det svårt tycker jag, skulle tagit någon frukt eller så men men man lär så länge man lever, ha en bra dag nu. Tjingelingen :D

Inga kommentarer: