19 april 2009

Söndag 19/4

Blev väckt av bebben i morse vid 5 tiden, muttrade lite surt och sa åt honom att sova, typ. Han la sig på min mage och somnade blev förvånad. sedan sov vi till 9, underbart. ( bebben är kissen då :) Frukost med familjen. Sedan fick vi rycket, S städar sitt rum och jag bäddar rent och tvättar, får ta vara på vädret, finns massor som jag skulle gjort idag men har ingen lust, är trött, trött i hela kroppen och ont lite här och där. Hoppas verkligen inte att jag blir sjuk. Har deklarerat idag så nu är det ur vägen och i morgon ska jag ringa banken med, det måste hända nåt snart annars blir jag galen, vi bara pratar men det händer inget, så trött på det. vill ha mitt nya kök nu inte om tio år typ.
Funderar på att åka på Bil Bingo idag vid tre, har inte bestämt oss än men det vore kul, gillar att sitta där och våndas över siffrorna som aldrig kommer där de ska, men ibland kanske de gör det och det blir en slant. K är och hjälper P med nåt och p åkte dit med, skönt att han lämnar datorn, blivit mycket tid där denna vecka, tyvärr.
Tittade på Robinson igår, blir så irriterad på den sneda fördelningen av mat, och så irriterad på han Christian som bara snackar skit och är stöddig, men det ska väl vara så man ska ogilla någon. man kan ju hoppas de kommer till en bra strand nu så de kan repa sig lite, vet inte varför jag är så intresserad av detta program, tycker de är helt knäppa som utsätter sig för denna själv plågade, men vissa vill ju testa sina gränser och det får man verkligen göra i detta program. jag är då glad att jag inte är på den ön. Nä om jag skulle fortsätta och göra lite nytta :) ha en bra dag

Inga kommentarer: