1 december 2009

Tisdag morgon/förmiddag ;) 1 DECEMBER 2009

God morgon får jag väl börja med, blev en sovmorgon ändå. planerna var att när sonen åkte vid 7 idag skulle jag sätta mig och läsa men nej då sängen var alldeles för lockande ;) hamnade där igen till 9 ungefär. Då kom sonen hem igen, blir så ledsen. tror ni inte att en av de killarna som varit med och mobbat honom har fått praktik plats på samma ställe :/ han går fordon inne i O-hamn och gör väl sin praktik här hemma då.Han började direkt med att flina så fort han såg P och sedan fortsatte det, P försökte att hälsa och att prata men inte då P blev totalt nonchalerad och då blir han ju knäckt igen, Så typiskt P blev ju otroligt nervös och huvudvärken kom som ett brev på posten. När han kom hem satte han sig ner och bara svamlade om allt möjligt, stackarn blir så ledsen för hans skull. att det inte kan sluta någon gång :( Men han är bra ändå för han säger att han ska tillbaks på torsdag och göra sitt bästa och föröka skita i den andre, han försöker ju i allafall. Nu blir det till att vara orolig ett tag då..inte skoj. Det har varit lugnt och skönt nu så man har lyckats att koppla av men det gick snabbt tillbaks känner jag i magen.
Blev ledig idag, så underbart. Ska dock ta tillfället i akt och läsa min bok och försöka göra klart uppgiften, då blir det mindre nästa vecka när vi startar med tema arbetet.Har tänkt mig en promenad ner till blåklockan med och krama mina små godingar, saknar dem massor. måste lämna tillbaks en massa säng böcker som jag har lånat och glömde att lämna tillbaks. Blir en sväng till bibblan med och lämna tillbaks en bok som jag haft väldigt länge känns det som :0.
Kommentar svar:
Nettan: Ja jag kan bara säga att lite besviken blev man allt, visste jag vad jag vet nu hade det blivit en annan restaurang. Finns flera bra i Kalmar så det blir det nästa gång.När ni ska dit så ta med ett stort lass med tålamod för det behövs ;).

Tiagirl: Lucian har jag köpt genom en kompis för många år sedan, hon har en väninna som gör dessa för hand och säljer efter behov, älskar den. hon är så söt där hon står. Fönstret saknar lite tomtar men de kommer, hinner bara inte. Jag hade tänkt klaga men sen orkade jag inte, det tar en sådan energi från en att vara arg så jag sköt det bakom mig och vi försökte ha trevligt ändå. Det som retar mig dock är att det var då inte billigt och då kunde man fått bättre service :/ men men nu är det gammalt och glömt ( Nästan ).
Har en glad dotter här hemma, laddaren till datorn har återvänt och idag blir det till att installera Sims på den bärbara, kan bara säga att S lyser av glädje. Hon skall dock börja jobba vid ett så vi får väl se hur mycket som hon hinner

Inga kommentarer: