11 december 2009

Fredag den 11 december 2009

Förkyld igen då :( verkar som den inte kommer att ge sig, ha, men den vet inte vem de bråkar med ;) Ska motarbeta den till tusen. Idag har vi haft dans på schemat, vi gick igenom Vfu uppgiften och sedan dansade vi långdans, ja det var svettigt värre. var ingen vanlig långdans precis, utan hit och dit under och över men kul var det , mycket fnitter och gapskratt. Sedan blev det öva med temat och visst vi gav 100 % men det märktes att det var fredag, alla väntade på att någon skulle säga att vi tar fredag och när det väl kom så rusade alla ut. hemska vi är men jag är så trött på fredagarna och det kändes som att vi inte kom längre och vi han ju faktiskt att öva och det mesta sitter faktiskt lite grann, bara små missar lite här och där. men på måndag kör vi igen och samtidigt ska vi öva på gitarr fann :( jag kommer antagligen vara tvungen att opponera på vår Rapport så nästa vecka känns ganska så överfull, men en sak i taget så fixar vi det nog. Vi skriver jag menar ju lilla mig då ;)
Mötte upp nästan hela familjen i Kalmar, maken var ju tvungen att köpa sig en ny mobil ( kan ju undra varför;) jo för hans ligger ca 70 cm under jorden någonstans i Moheda...klantigt eller hur? nu har han en rem runt halsen som ska se till att den stannar där den ska. Problemet är bara att den han valde är den som båda mina barn önskar sig så det var då inga muntra miner på ungarna, men de har ju egna pengar så de får allt betala sina telefoner själva nu eller åtminstone en del av dem.


Det blev en Sony Ericsson U10i Aino, en svart. Snygg ja men jag vet ej om jag skulle vilja ha en själv, har ju fastnat för den som sonen har Sony Ericsson W995



Ja nu har jag suttit och tittat på idol finalen, är faktiskt imponerad av dem båda. Calle har verkligen blivit en helt annan person men Erik :) säger bara det, en vinnare. När han sjunger show must go on så ryser jag ända ner till tårna :) vinnare han inte så tror jag ändå att han är den stora vinnaren och den som kommer gå vidare till något större.
Julklapparna är färdig inköpta, ja nästan i allafall. Jul maten är redan inköpt och allt finns hemma, alltså jag är så förbered som man kan vara och det är inte vanligt för att vara mig kan jag säga. men det är en väldigt skön känsla och det lindrar min stackars stressade mage, magkatarren är inte att leka med just nu :/ men jag ska klara av det här ända till nästa fredag då gott folk går luften ur mig för då har jag jul lov.2 ½ veckor ledigt och jag måste plugga Matte :( orkar inte bry mig om det just nu för då blir det för mycket men jag skulle verkligen behöva lära mig Minsta gemensam nämnare. Någon som kan och kan lära ut till en som inte förstår så hör gärna av er :) Behöver all hjälp jag kan få. Nu ska jag krypa upp i soffan till min älkade make och bara vara. Ha en bra kväll och var rädda om varandra :)

Inga kommentarer: