31 december 2009

31 DECEMBER 2009. ÅRETS SISTA DAG



Årets sista dag.. det är väl nu man ska tänka tillbaka på allt som hänt och rannsaka sitt liv !!!! Men nä jag är ganska så nöjd med 2009, åtminstone för egen del. har väl varit som andra år typ. Stress, ångest, pengar problem, för mycket mat, för lite motion, saker man skulle gjort, saker som man lyckades att göra. Ja år 2009 ser ut som det brukar. Det har hänt bra saker och dåliga saker, jag försöker fokusera på de bra, de andra sakerna gör så ont så dem vill jag inte minnas. Men de finns där med mig varje dag ändå och lär göra resten av mitt liv.
Bra saker som hänt då:
Jag hänger fortfarande med i skolan, det går väl okej.
Jag har fått flera nya vänner :D Känns väldigt bra.
Haft någorlunda flyt med renoveringen.
Ekonomin någorlunda bra.
Ett nytt garagetak och nya fönster.
Tycker liksom att vardagen har flutit på bra.

Dåliga saker som hänt:
Mobbning av sonen :/ Väldig jobbig situation.
Djur i min närhet fick somna in, R.I.P Leo och Busan.
Skolan har nästan knäckt mig psykiskt.
Pengarna verkade inte räcka men gjorde det ändå.
Inget nytt kök.

I stort sätt har 2009 varit bra, får tänka positivt. Familjen finns och vi är tillsammans. Det är det allra viktigaste resten löser sig på ett eller annat sätt. Jag tycker det är kul att man har fått nya kompisar, det är inte det lättaste minsann. Nu gäller det bara att behålla dem med ;)

Gårdagen var så underbar, länge sedan jag hade en sån bra födelsedag, inte för att de andra varit dåliga, denna var lite mer speciell för att vi var tillsammans hela dagen. Vi spelade Wii nästan hela dagen, finns hur mycket roligt som helst och jag är helt såld. Det känns idag med har ont både här och där så jag hoppas det hjälper till med magens bortfall. Har dock lyckats med att behålla samma vikt som innan jul, lite imponerad av mig själv faktiskt. har ätit för två men tydligen stannade det inte kvar ;) På kvällen kom de vanliga, fick pengar, blommor, en underbar go filt och lite annat smått och gott. Tycker om att få paket men gillar även att ge bort men eftersom det var då min dag i går så njöt jag väldigt mycket av alla paketer.
Bjöd på glass, maränger, grädde, cocktailbär, choklad/kolasås, sockerkaka och vetebröd. Alla åt och smaskade i sig men det finns kvar idag med ;) me like då måste det ju liksom ätas upp eller hur? man slänger ju inte en massa godsaker så där bara.

Ha nu en riktigt Gott Nytt År och var rädda om er. Måste ni absolut dricka så gör det med måtta, ge fasen i att skjuta raketer så mår ni betydligt bättre nästa år. Måmga kramar :D

Inga kommentarer: