10 december 2009

Torsdag den 10 december 2009

Idag har det varit en sådan där dag när allt känns så där bra, inte kanon bra eller bra men inte heller dåligt eller skit dag. Fattar ni vad jag menar? har varit i skolan hela dagen och vi har spelat gitarr som jag mer och mer inser att jag inte löser :/ Vi fick även idag låten som vi ska framföra nästa torsdag..den så kallade gitarr tentan :( hu ryser bara jag tänker på den. Mina fingrar och jag har inget samarbeta överhuvudtaget och det är bara att inse att någon spelande förskolelärare lär jag då aldrig bli, jag sjunger heller falskt för barnen ;) Efter detta fixade vi det som man var tvungen att fixa för tentan, band in box och finale. Lunchade, pannkakor utan socker eller sylt var ingen höjdare men mätt blev jag. Sedan satt vi och kollade på olika klipp på Youtube tills vi hittade ett med galenskaparna, vad vi skrattade det var så himla bra :D



hoppas bara nu att man kan spela så att de andra fattar det komiska, behövs mycket träning känner jag ;) vi övade också på resten och efter ett par timmar kändes det väl så där, men det som gäller nu är att nöta men först ska vi bli godkända av vår mentor T. i morgon ska vi ha dans och redovisa vårat Vfu projekt, tror vi eller så ska vi dansa..känner att jag har dålig koll på det. Älsklingen kom hem ikväll och snacka om att han var efterlängtad :) kramen var underbar. Nu får han allt skaffa sig en ny mobil så man kan nå han. Måste höra hans röst minst en gång per dag ( vet att jag e fjantig ;)
jag hotade S ikväll, tvingade henne att baka muffins som jag tänker bjuda tjejerna på i morgon, var inne på maxi innan vi for hem och köpte amerikanska muffins forma, de blev fina. Förhoppningsvis är de goda med ;) Inget på tv ikväll och här vill jag då inte sitta känner jag, så vad gör man? Ja ja timmarna lär väl gå så jag behöver nog inte oroa mig så mycket över det.

Upptäckte en rolig sak när jag var ute och kollade runt på Aftonbladet. Ska vara en stor konser i Stockholm i Augusti nästa år, Sonisphere heter den och artisterna går inte av för hackor :) Både Iron maiden och Mötley crue kommer + en hel del andra band, vill verkligen åka men men önska och kunna är ju två skilda saker har jag märkt :/ men drömma kan jag ;) Känner att det varit alldeles för få konserer för mig de sista åren och det stör mig vill ju men det är så sabla dyrt ju :/ sedan vill jag inte se alla banden som uppträder på dessa festivaler. Tänk om man kunde plocka ihop dem som man vill se och det blev så :) Nu fantiserar jag vilt men gud så härligt det är att kunna göra det. ha nu en bra kväll och många kramizar till er som läser. Ni är värdefulla glöm aldrig det :)


1 kommentar:

Caroline sa...

haha näe med mig som morsa och mitt huvud så blir det inte så tråkigt :D
Klart man måste höra gubbens röst varje dag, det skulle inte jag klara mig utan.
Barnen bryr sig inte om man sjunger falskt, vilket är tur. Bara man sjunger så blir de nöjda.
Ha en underbar helg