20 oktober 2010

Onsdag den 29 Oktober 2010

Sista dagen ä gjord, kan bara le är skönt men samtidigt lite deppigt. Älskar barnen och skulle vilja vara med dem jämnt men samtidigt är det ett avstamp mot något nytt och stora steg mot avslutningen :) Det känns bra fick G och jag är nöjd, har varit lite annorlunda att gå in i en alldeles ny grupp, man kan ju inte ta över precis. Så denna praktik har jag hållit tillbaks lite men samtidigt lärt mig massor bara av att titta. Känner mig fylld med glädje över att ha fått följa dessa barn från ca 2 års ålder på förskolan och nu till deras första skolår. Kan säga att barnen har verkligen utvecklats på alla sätt och vis och jag är stolt över att ha fått jobba med dem. Bakade ju kakor i går och det var poppis. skönt det. Barnen fick glass och det var poppis det med ;) Väl hemma så hade jag besök av P och fick en lektion i hur det kan strula med en dator :/ men det löste sig till slut ( hoppas jag :/ ).

Tänkte jag skulle göra lite reklam i min blogg, reklam för ett företag som säljer opaler från Australien. Väldigt vackra smycken och jag tycker ni allt ska besöka hemsidan och titta eller varför inte gå in på facebook och trycka på "gilla"knappen så är ni med och tävlar om ett smycke.

http://www.svenskopalimport.se

hemsidan eller

http://www.facebook.com/home.php?#!/pages/Svensk-Opalimport/131728893539921 Facebook

Annars har jag bara gjort en massa behövliga saker, S och jag åkte till tippen och slängde gamla dynor och en massa annat skräp, skulle behövas en hel del vändor till känner jag för fy fasen vad skit vi har överallt. Jag inbillar mig (konstigt nog) att jag är i stort behov av alla de här sakerna när mitt nya kök är klart men på 3 månader har jag inte hämtat en pryl så jag undrar hur stort det behovet igentligen är :)Men lite i taget är inte fel det heller ;) Vi han även in på plasket och solade lite och idag var det varmt och skönt, det gillades kan jag säga hann in en kortis på Algots med och handlade lite till middagen. Hem och skummade igenom datorn och insåg att jag borde plugga men orkar inte, är ju ledig i morgon och då ska jag läsa ikväll är jag ledig ;)Så fram till grey Anatomy börjar tänkte jag bara vara sen blir det fika, varm choklad och kaka inte helt fel. kramizar

Inga kommentarer: