15 oktober 2010

Fredag den 15 Oktober 2010

Vilket jäv... liv det blev :0 Blev så paff, mina tankar satte ett gäng ... i brand och de fick värsta damprycket. Tyvärr fick en oskyldig allt på sig och det var ju faktiskt inte min mening, skrev ju faktiskt inte om de personerna liksom men kanske så träffade jag en öm punkt ändå. När jag skriver saker här på bloggen så är det ju mina tankar och åsikter alltså mitt, varför måste så många andra bry sig så mycket? varför ska alla ha så mycket åsikter om mina ord? jag bor i ett fritt land och har rätt att skriva vad jag vill ( inom vissa gränser förstås) och jag skriver väldigt sällan eller aldrig skit om någon och skulle jag väl göra det någon gång så skulle jag aldrig skriva ut personen eller personernas namn. Jag blev i alla fall fruktansvärt besviken på dessa personer och hur de behandlade en viss person, väldigt fult men men ...... det är alltid lättare att trampa på någon annan. Som ni säkert förstår så skriver jag inte allt här för jag vet ju inte vem som läser precis men ledsen är jag för det blev så fel. Så idag tar jag upp ett annat ämne istället MOBBING ;) nä skämtar bara orkar inte diskutera det ämnet ikväll risken är att det blir lite för mycket.
Har precis kört S och kompisen A till bussen, de skulle ut och träffa folk i Kalmar och jag hoppas de för skit kul. De satt här och pratade och skrattade och det är så härligt att höra. Nu överaskar vi henne med att fixa en tv på hennes rum, ja tv har hon köpt själv men vi kopplar in allt, vi skriver jag ;) det är mannen som gör allt, jag bara hejjar på ;).

Fick ett roligt mess nyss :D från min goa kompis M och det verkar ha löst sig med vårt skrivande mm, vi har fått en ny handledare i Kalmar och det kunde inte ha blivit bättre, så nu kör vi snart igång med vår C-uppsats och lite kul ska det allt bli, i allafall alla fikar stunder ;)

Min goding smirre har blivit kattunge på nytt :) har tagit hem lite piprensare till honom och han är helt galen, leker som bara den, vill inte gå ut en gång :0 och det är chockerande han brukar springa ut och in så man kan bli galen. när han var kattunge så hämtade han saker som vi kastade precis som en hund och nu gör han det igen, han är bara för go ;)



I dag var det igentligen min sista dag på VFU men eftersom jag var sjuk så har jag tre dagar att ta igen och det gör jag i nästa vecka, men jag delade ut kamratböckerna till alla barnen och de blev så glada, kändes bra för självförtroendet ;)Nu ska det bara skrivas en Rapport med och en Power Point ska fixas och helst i helgen, omöjligt men jag ska göra mitt bästa :)
Har redan börjat och ja det går alldeles utmärkt att klippa och klistra ;)

Ha nu en riktigt underbar helg, enligt meteorologerna ska det vara sol och vackert väder så glöm inte att ta vara på den...

Kramizar

Inga kommentarer: