11 oktober 2010

Måndag den 11 Oktober 2010

Frost :0 jag fick skrapa rutan idag och det sög. Tog bilen eftersom jag skulle kunna ta mig snabbt till mötet om begravningen. Kan säga att jag var glad över att slippa cykla men i morgon blir det dock cykeln, för dyrt att köra en massa korta sträcker. Dagen har gått bra och fort och att solen tittade fram gjorde inte saken bättre. Det ända tråkiga är att barnen inte förstår att man ska klä på sig, det går inte att springa ute och leka i T-shirt :/ men de lär sig väl de med. Har varit och planerat farmors begravning och den blir fin, är nöjd. Enkel men vacker precis som hon skulle vilja ha haft det. Hon var aldrig för mycket krimskrams mm utan mer en stadig person med båda fötterna på jorden. Mitt samvete gnager fortfarande men jag försöker bearbeta det så gott jag kan, en dag i taget. En annan tråkig sak som jag fick reda på idag är att en person som jag har haft en hel del med att göra inom olika områden och tidsperioder har gått bort :´( en man i sina bästa år. Tycker det är lite för många i M-ås kommun som gått bort alldeles för tidigt just nu. Meningslöst är det :/ Mina tankar är hos din familj ikväll för det är så hemskt att förlora den man älskar tro mig jag vet :/

Denna vecka kör jag hårt på VFUn, har hand om lite mer saker och det är skit kul. I morgon blir det skogen och det kan aldrig bli fel man är ute alldeles för lite och det ska bli bra väder med så bara att njuta. Onsdag blir det gympan och torsdag lite höst pyssel och på fredag en hel dag :0 bara jag nu klarar av det men jag har ju L som ska kolla mig så hon får väl hoppa in om det behövs ;) Snart är detta roliga slut och vardagen kommer krypande och det är dags att ta tag i slut arbetet, C-uppsatsen. Just nu är det bara problem men det kommer bli bra, vi har ändrat vad vi ska skriva om och hoppas få en handledare i kalmar istället för O-hamn. Är inte lika skräckslagen inför detta och det känns bra, är väldigt glad att jag har Mia med mig och tillsammans kan vi bestiga berg så detta ska vi klara och som tur är har jag en hel del goa vänner inom detta yrke så jag vet att jag har många att fråga ( bara hoppas de vill svara med ;) Nu ska jag sätta mig i soffan och se på Makeover på Top Model, förhoppningsvis skriker de inte så mycket ikväll, de lär väl gråta istället ;)


Vill alla som läser detta att gå in på en blogg och läsa om lilla Wilda

www.wildavaregenangel.blogspot.com.

Själv har jag inga små barn som kan använda dessa kläder men förhoppningsvis är det någon som läser detta som har och ev köper något, det är ju för en god sak.

Ha det nu så bra alla därute och en stor kram till er från lilla mig ;)

Inga kommentarer: