5 januari 2010

Tisdag den 5 januari 20010

Ännu en dag är på gång och jag sitter här och får inte ändan ur vagnen, måste bli bättre på att sätta igång. är inte bra att vara ledig för länge heller märker jag. Blev väckt vid halv åtta idag, Algots ringde till dottern om jobb. När jag fått liv i henne och stod där i hallen och funderade på om jag skulle vara uppe eller lägga mig en stund så hamnade jag i sängen så klart, så typiskt mig. Men det var kallt och mörkt och vad skulle jag göra? Huset sover ju ;) eller grabbarna gör det i allafall, sonen hade sin kompis här och de lanade sent...lite ska de få sova i allafall. Fick mail från skolan om tentan :( blev sur för jag ska alltså tenta kl 15-19 på måndag kväll!!!!! Men hallå vem är pigg i huvudet då liksom, man presterar ju bäst på fm. Nu blev jag mer depp och klumpen i magen blev då inte bättre :( har haft kramper runt hjärtet i flera dagar och det är så obehagligt, vet att det är ångesten som bråkar med mig men det är jobbigt ändå...inget hjälper ju vad jag än gör eller försöker med. Just nu önskar jag verkligen att högskoletiden vore över och jag hade ett jobb att gå till.
Har inte någonting alls planerat på agendan idag mer än att ta en promenad, på med en massa kläder och bara gå, känner verkligen för att tömma huvudet på allt, finns tonvis med skit där nu.
Ja ja bara att ta tag i dagen och göra det bästa av den, ikväll blir det roligare dock. Ikväll ska vi (familjen) och en annan familj på bio, vi ska se Sherlock Holms. bio brukar kunna muntra upp mig så jag hoppas på det ikväll med. Hade lite funderingar på att besöka Kickoff´ en med men känner att ekonomi fixar inte det just nu...vi har ju redan bestämt att gå ut den 30/1 på Sandra, är 80 tals kväll då och vad är inte bättre än lite goa minnen tillsammans med roligt folk och bra musik, ser jag fram emot :).
Ha det bra gott folk, kramizar från lilla mig ;)

Inga kommentarer: