19 januari 2010

Tisdag den 19 Januari 2010

Ny dag och nytt tänkande. igår var jag så ledsen men tydligen har allt i mitt liv en mening och är det nu så att jag ska gå denna delkurs "själv" så gör jag det bästa av situationen.

Kommentar svar.
Tiagirl. Jag har gått en annan AU1 en mina tjej kompisar, de fick läsa psykologin i den delkursen, det gjorde inte jag. jag gick AU1 redan 2007 och de andra gick 2008 och då hade kursen eller hela lärarutbildningen ändrats igen. Nu måste jag då läsa in utvecklingspsykologin :( som jag faktiskt redan har känns det som men man gör som lärarna säger även om man är 42 (och äldre än läraren :)måste bara tänka positivt så går detta med. Däremot visste jag ju inte att jag skulle gå denna kurs utan trodde jag skulle gå den som kompisarna går så jag beställde ju den böckerna a 1200 kr och nu behöver jag inte dem :( fick inte heller skicka tillbaks dem eftersom jag redan betalat. Bara att gilla läget känns det som, jag hade dock lite tur för den viktigaste boken fanns på bibblan så den har jag nu och idag får jag viktiga boken nr 2 av en av tjejerna så jag slipper köpa flera böcker.

Nettan: jag ska Gratta honom :) Och ja ja vet att det löser sig men igår var det jobbigt att inse att man blev av med sitt skyddsnät, sin trygghet. Men jag brukar klara mig på ett eller annat sätt och gör troligtvis det denna gång med :)

Idg är det dock ett annat tänkande, idag ska jag spela upp igen. jag har intervall tränat och kan den konstigt nog utan till, känner mig ganska så förbered. men håll gärna tummen klockan 13.00 idag för så plinkar jag. Sara ska med in och efter ska vi till IKEA, hon ska köpa sig en garderob, hon får inte plats ed sina kläder, tror jag ska ner och låna lite så blir det ju mera plats ;)
Snö i natt igen :( nu börjar till och med jag tröttna, är svin tungt att skotta trodde ryggen skulle gå av, men det regnar ju så det är inte så konstigt. Nähe dags att sätta igeång innan dagen har blivit förmiddag, tänkte bädda rent och tvätta lite se om jag hinner stryka lite också, börjar bli tomt i skåpen ;) Ha en bra dag. Kramizar

Inga kommentarer: