6 januari 2010

Onsdag den 6 Januari. Film Recension mm


SHERLOCK HOLMS


Igår när vi åkte in till kalmar så snöade det må ni tro, vi åkte en timme i förväg för vi var lite osäkra på väglaget...vilken tur. Det tog oss 50 minuter och då körde vi ganska så lugnt ändå. En normal resa in till kalmar tar ca 30 min om man kör lugnt. Filmen då, ja den var bra. Nu låter det som om jag inte tyckte det men jo då den är klart sevärd, bra handling, bra kommentarer, skådisarna är bra och ja det händer både det ena och det andra..ingen Avatar dock ;) Undrar om det kommer någon film på ett tag som kan slå den ?. hemresan gick dock betydligt snabbare.
Idag har jag inget planerat men ska ut i allafall, har bestämt mig för att göra en snöängel. Det har jag inte gjort på många år och nu finns det snö så det lär gå bra :) S trodde jag blivit tokig när jag sa vad jag skulle göra ;) men jag ska nog allt få henne att göra en med :D Lyckas jag kommer det foto bevis lite senare. Annars är det lugnt, tvättmaskinen går och jag funderar skapt på att plocka ner alla tomtar men behålla granen och julgranen, stjärnorna till helgen...har inte bestämt mig än dock, när är det igentligen som man ska plocka ner all jul? finns det något datum typ?
I morgon ska jag in till Högskolan igen, käns både bra och dåligt. Skönt att lovet är över och att man kommer i rätt rytm igen men jobbigt med alla måstena, alla misslyckande och så vidare. magen krånglar och har gjort det i ett par dagar börjar nästan bli van ( hemsk känsla) kan man bli van att ständigt ha ont? ja troligtvis eftersom det finns så många människor som ständigt går med värk. Jag hoppas dock att min magvärk lägger sig om ett par dagar är trött på den nu. I morgon ska jag då till optikern och kolla mina ögon, jag tror att de är bra för det känns så. har i oförsig huvudvärk titt som tätt men vet inte om det är ögonen eller nacken. Sen blir det till att plugga matte med S och F. Blev så glad när F frågade om jag hade lust att plugga med dem, jag kanske kan försåt något av det jag ska göra på måndag eftermiddag. Sen blir det att köra vår grej med tjejerna i dramasalen,känns som det var länge sedan nu men jag tror allt att jag kommer ihåg det ;). Nu ska jag ut i snön, kramizar på er :D

1 kommentar:

Caroline sa...

Jag gjorde snöängel med barnen förra vintern(eller sist det var snö), de bara stod och tittade konstigt på mig precis som att vad håller du på med.Nu vågar jag inte ens prova,jag kommer nog inte upp igen;) Men jag tycker precis som du att det hör vintern till.

Skola igen lider med dig, men kämpa på snart är du färdig och kan jobba med det du drömt om.

Vårat förbannade kök ja, men det SKA vara färdigt till april det har jag gett mig den på. Det största problemet är pengar för allt är ju så förbannat dyrt. Minsta lilla man ska ha flyger pengarna sin kos.
Ha det bra kram