26 november 2009

Torsdag 26/11

Opps vart tog denna vecka vägen då? jag tycker dagarna har gott alldeles för fort och i morgon är det fredag, bästa dagen på veckan men inte i morgon. I morgon är sista dagen på praktiken och nu är det dags att bege sig in till Högskolan igen. Visst ska bli väldigt kul att träffa alla men saknade av barnen kommer att bli hemsk :(som tur är kan jag åka dit när jag vill, har min kompis där och igentligen behöver jag ingen ursäkt tror jag för jag är nog välkommen ändå känns det som :) Men det är alltid vemodigt att ta farväl om det så är en kompis eller en praktikplats, just farväl är inget skoj alls i mina ögon. har gjort alldeles för många i min dar :/
Idag plockade jag ut lite timmar som jag har haft som plus tid, slutade klockan ett. Hem och hämtade söta S som stod och väntade i hallen, väldigt otålig ( undrar vem hon ärvt det av, jag har då mitt kvar ;)In till kalmar, fixade en del av sonens julklappar och även makens födelsedagspresent :) Sen... sen bar det av till Slottet, kan inte påstå att jag kände någon julstämning precis, blåste kallt men det var ljust och nästan soligt. men väl inne, där var det JUL. Massor av tomtar och härliga jul saker önskar man kunde skita pengar för det var en hel del saker som jag skulle vilja köpa.Handlade det goa julbrödet och har provsmakat, men det är bättre med julskinka och senap än med kaviar och ost ;)Smakade på glögg, korv, godis i mängder och ostkaka. Allt väldigt gott men nej plånboken sa nej tyvärr..men nästa år ( sa samma förra året) då ska jag handla mycket för då har jag pengar i min plånbok :) ( tror jag då). han med ett besök på Rusta, Game, mode huset, plantagen och blomsterlandet, innan jag satte mig och styrde hemåt, trött och hungrig. nu är jag bara trött för magen är mätt och go ;). Måste få berätta, fick lön från kommunen idag och det var nästan skratt retande 132 kr ;) blir väl en liten julklapp kanske ;)
När jag slutade jobbet idag hade jag fått ett mail från T och det kändes som att vi inte kommer någon vart längre så nu har jag skickat in den där jäkla Rapporten, jag tål att få kritik för det är det som man lär sig av och vill de som opponerar mot mig såga mig vid fotknölarna så låt dem göra det för som det känns nu skiter jag i vilket, så trött på detta skit fram och tillbaka. Nu ska jag skriva det sista på den analytiska sammanfattningen och skicka in den med och i morgon ska jag klinka på gitarren för barnen, sen är det tack och adjö. Det är det här med för ikväll, kramizar på er där ute som orkar läsa mina tråkiga ord ;)

1 kommentar:

Tiagirl sa...

Inte det minsta tråkig är du!!! :)