11 november 2009

Onsdag, dagen mitt i veckan 11/11 - 09

Kväll och allt är ganska så lugnt här hemma, sonen 0 kompis spelar data ( ovanligt nog ;)S sitter och slappar vid tv och lilla jag då, jag har precis slängt mig här i stolen och kollat lite bloggar. Dagen har varit bra, lagom rörig :)Varit på samtal om sonen och kan bara säga att allt återkommer i samma ordning som det gjort sen årskurs 5, han är så skoltrött och är så omotiverad...vad gör man? Idag satte vi ( mentorn ) hårt mot hårt och jag hoppas att det hjälper, att han vaknar upp och tar tag i sitt liv innan det blir försent. När jag kom hem efter praktiken stod ungarna klara i hallen och vi for till modemeckat Karlsson i Högsby. Men det var nog rekord för vi var nog där inne i ca 15 min sen hade vi hittat allt + lite till. Nu är nästan allt inhandlat till festen, känns väldigt bra. hem och fixade lite tunnbrödsrulle till oss, gott och mättande. I dag har jag blivit väldigt sviken av min bästa vän :( Gör ont för jag har alltid fått hjälp förut och nu svek han mig rejält, Mr Treo alltså. Har en sådan jäkla huvudvärk så att jag snart blir tokig. Undrar faktiskt om jag inte har bihålorna ändå, kan knappt böja mig fram, ljuskänslig, ja ljud med. Snor för tio och då värken..får väl ringa och höra vad de säger på läkarmott i morgon, tycker bara det är onödiga pengar om det är ett virus.Men jag behöver något starkare och sedan får vi hoppas att det inte däckar mig totalt. Men så här orkar jag inte gå längre, känner mig hel död och ingen ork, ingen go alls och det blir inte för mycket gjort vill jag lova.
Har gjort min bilduppgift idag med tre av barnen, gick bra. Är kul att sitta och lyssna när de pratar och se vad som kom fram ur musiken. Nu är det bara att renskriva och att fixa en power point ( sara gör det då)skriva ihop vad jag ska säga och den uppgiften är klar med, känns väldigt bra :)
Rapporten däremot går det trögt med, tycker jag mest sitter och fyller i en massa skit som jag tror att de vill att jag skriver, trött på det. Trött på alla måsten och vill att den ska vara färdig men det är lång väg dit och jag måste sätta fart..men med en huvudvärk som kan knäcka den bäste är det lite motigt. Just nu hatar jag allt som har med skolan att göra, vill jobb och tjäna pengar, vill gå till jobbet med glädje och känna mig lycklig. Kan ju undra när det blir så :/

Nu blev jag depp så bay ;(

1 kommentar:

Nettan sa...

När började du egentligen käka treo. Vill minnas att du är en av alla människor som tjatat på mig att sluta...nu ska jag gå och blanda till en. Man får huvudvärk av Cambridge...också.