8 november 2009

Opps en tävling då och jag är med i den... ;)

Hamnade på en sida och så plötsligt poppade det upp en tävling, om hundmat. Jag älskar hundar men är kattägare så jag tänkte det kan jag väl svara på lite frågor om, alltid kul att se svaren :)


Dina svar i hundägare testet visar på att du är: Den ansvarsfulla hundägaren

Du är en person som går mycket upp i din hund. När du skaffade hund var du fullt medveten om att det var ett åtagande för åtminstone 10 år framöver och hunden ingår i alla dina planer och aktiviteter.

Du tycker att det är viktigt att veta så mycket som möjligt om din hund och du läser gärna facklitteratur om hundar och hundens psykologi. Därför förstår du också din hund väl och kan tillgodose alla dess behov.

Din hund förtjänar bara det allra bästa och du ser till att hunden mår bra genom att ge den sund och näringsrik hundmat och kompletterande vitaminer och mineraler. Att göra olika saker tillsammans med din hund är en stor del av din vardag och du lägger ner mycket tid och energi på att dressera den.

Det är tydligt att du och din hund är riktigt bra kompisar och din hund kan vara glad att ha dig till sin Husse eller Matte!


Den ansvarsfulla hundägaren, jag okej. kanske ska skaffa mig en hund en dag då. Nä skämt åsido jag gillar hundar och hade jag tiden skulle det finnas en här hemma. Gillar många raser dock så själva valet skulle bli väldigt knepigt. Har alltid velat ha en långhårig schäfer ända sedan jag träffade Elda första gången. Var på den goa tiden när man var och hjälpte till på Täby galoppbana och vi var hos en tränare som hette Stellan Kempff,( R.I.P ) han hade en tysk långhårig schäfer.Vi hade mycket skoj med denna hund. Sedan har jag alltid gillat Golden retrievrar, syrran har en som är så himla mysig. men för ett tag sedan stötte jag på två nallebjörnar här i Mönsterås, kan goa hundar av rasen Akita, så nu skulle jag kunna tänka mig en sådan med. kanske ska skaffa mig en kennel när jag ändå håller på ;) Nä men något jag skulle kunna tänka mig är ett katthem, där man tar emot katter när ägarna reser bort eller inte man kan behålla dem längre. de som jobbar med det tycker jag är helt underbara människor, för idag har katter ingen större status och det är fortfarande alldeles för vanligt med sommarkatter ( Morrar surt, hatar dessa falska människor som skaffar sommar katt :( Inget katt förtjänar det ödet eller inget djur överhuvudtaget gör det. Ja ja nu kom jag ifrån ämnet då. Tävlingen var det man kunde vinna 2x12 kg sund hundmat från Pedigree samt ett års förbrukning av Pedigree DENTAstix. Det är ju nu inte jag i så stort behov av men det finns alltid någon man kan ge bort det till ;)
Nu har vi ( S och Jag då) varit hos pappa och tänt ett ljus :( mamma fick ett med även om det inte är hennes dag :/Blir lite vemodig och idag blåste det kallt som sjutton. hem och lämnade S dator till P och fick veta att hårddisken har gått...inte lika kul. tur att vi tog ett extra garanti på den så nu får vi troligtvis en ny ( annars blir jag arg )Men bättre att P fixar med det som kan än vi virrpannor ;)Snart ska vi till svärmor och äta god mat ser jag fram emot :)
Kramizar på er :D

Inga kommentarer: