7 november 2009

Halloweenfest Yippie ;) 7/11- 09

Trött och hängig just nu :( Ikväll ska vi på halloweenfest och har varit pepp hela veckan men nu..nje. Känner mest för att krypa ner i sängen och sova till måndagsmorgon. men stassen är på och panodilen i magen så förhoppningsvis kommer kvällen bli kul :)jag åker dit med de förväntningarna i allafall. i år är vi normal och med det menas att vi är inte utklädda, det bästa med denna kväll. Det är skit kul varje år att se vad alla kommit på för något att klä ut sig till men inte att hitta på något till egna familjen, blir så där hysteriskt dagen innan typ och man tager vad man haver. Menar kläderna sitter på i ca två timmar sedan börjar man bli lite onykter och då är det besvärligt med peruker och lösnäsor ;)Har kameran med och jag ska fota massor ;) vet ej dock om det hamnar några kort här då, får se vad de andra personerna säger. Dagen har varit lugn förutom ett ryck på förmiddagen då jag sanerade min tvättstuga och resten av nedervåningen, var stort behov av det kan jag säga. Får väl snart bjuda hem det där tv programmet och be dem sanera huset ;) kan bara säga att jag prioriterar inte städningen just nu då.Önskar dock att jag hade det då. Sonen fick värsta rycket idag, fattar det inte riktigt än, han städade sitt rum och möblerade om, blev skit bra :) va så jag ville han skulle ha det från början men som sagt var det mamma säger det går då inte utan de ska komma på det själva... ja någon gång lär de sig väl att lyssna på vad en mamma ( med mycket erfarenhet) har att säga. Nu sitter han och L där och lanar, de ska vakta huset ikväll, ja S är ju hemma med. Hon kommer strax hem från jobbet och vi ska ha bilen. Jag ska då vara chaffis som vanligt ;)Men det stör mig inte ikväll ibland blir jag väldigt irriterad när jag tas för givet menar man kan ju fråga om jag har lust att köra hem folk istället för bara tro att det är okej. kan säga att jag kört otaliga mil när vi har fest ibland från 00.00 till 05.00 på morgonen, det tar på krafterna.Ikväll kör jag enbart familjen och de som jag lovat, G frågade så snällt och då är det okej :D

Jag hoppas ni får en trevlig lördagskväll :) Kramizar

1 kommentar:

Tiagirl sa...

Hoppas du hade kul igår!

Tråkigt att du har så kameraoffentligtnegativ-familj!! Funderade lite på det där nu bara för det och jag tror "min" familj och släkt och vänner är så vana över att digitala bilder läggs ut så tanken att protestera inte ens funderas över. Kvällen när MiniMy var här och vi spelade monopol så stod dotern och sminkade sig och jag frågade varför(och trodde såklart hon ställt in kvällen och tänkte överge mig!!!)så fick jag till svar att "Du lär ju ta massor av kort så då måste man ju iaf sminka sig så jag ringde Minimy också och förvarnade."
:)

Tänkte på det med dina bröllopsfoton, vill du fortfarande visa en sån(jag vill se!!)så hjälper jag dig gärna att sudda övriga i bild, bara maila över den!