14 november 2009

Sjukaste dagen på 20 år :( 14/11 - 09

Det här har varit den jobbigaste dagen detta år, skit sjuk har jag varit. Legat i sängen helt utslagen inte orkat ta mig ur den.Ätit en macka och en banan och det åker bergdalbana hela tiden. På måndag är det jag som går till läkaren och får något mot min huvudvärk annars gör jag mig snart olycklig på någon.
I dag ringde Trulle och pratade så gudens, skönt att stå dubbelvikt i hallen och vara trevlig när man håller på att säcka ihop, hon ville att vi skulle träffas och strukturera upp min rapport, den ska visst vara inlämnad den 23/11, opps missat det datumet. men visst varför inte jag behöver hjälpen så på tisdag eftermiddag blir det Kalmar och lite pepp talk ;) tänkte passa på att handla en del av julklapparna med, fick veta idag att jag/familjen vunnit 2200:= på v75 :D alltid kul att få pengar som man inte vet om.
Allt som jag planerade idag gick åt skogen, fick ringa återbud till häst tävlingen :( Det hade gått så där. Inga frallor bakade vet i sjutton hur jag ska hinna nu, får bli bak varje kväll denna vecka :/ Jag har ju inget annat att göra. Men i allt detta så är jag glad för att det var denna helg som jag blev dålig, tänk om det blivit nästa när festen är :0 Hu den tanken släpper jag direkt. Nu ska jag krypa ner i min säng igen, den är ovanligt bekväm just nu om man bortser från det onda i ryggen ( av att ha legat hela dagen )

Kramizar från den sjukaste i denna galax ;)


Är inte Svininfluensan bara så att ni vet .....

1 kommentar:

Efva sa...

Stå på dig om du går till vårdcentralen... Dom lär säkert bara klämma på din nacke och säga att du har spänningshuvudvärk=gå hem och vila och lyssna på avslappningsband.
*suck*

I övrigt kanske det var bra för dig med en sängliggande dag men det känns som ett slöseri med ett dygn och tråkig känner man sig. :/