22 november 2009

Film ser man bäst på bio :) 22/11 - 09



Varit och sett New Moon på bio i kväll :D vad kan man säga...så jävla bra den var. Önskar att nästa film kom snart, väldigt snart men den som väntar på nåt gott kan vänta länge ;)Måste säga att filmen är bra gjord med alla " djuren" ser riktigt verkligt ut.

Recension typ då :)

New moon. ”New moon” är fortsättningen på Stephanie Meyers serie om Bella och Edward och uppföljaren till biosuccén ”Twilight”. Efter Bellas olycksdrabbade 18-årsfest lämnar Edward Cullens familj staden Forks, i ett försök att rädda henne från alla inneboende faror i deras verklighet. Den förkrossade Bella genomlider sista året på high school i dvala, känslomässigt avdomnad och ensam, och upplever att Edwards gestalt uppenbarar sig så fort hon utsätter sig själv för fara.

Hennes behov av att vara med Edward leder till att hon tar större och större risker. Med hjälp av barndomsvännen Jacob Black reparerar Bella en gammal motorcykel, som ska ta henne ut på nya äventyr. Bellas förfrusna hjärta smälter successivt i hennes vänskap med Jacob, en medlem av den mystiska Quileute-stammen, som har en alldeles egen övernaturlig hemlighet.

När ett slumpmässigt möte leder Bella öga mot öga med en fiende från förr ingriper en flock av onaturligt enorma vargar och räddar henne från ett hemskt öde. Det är nu skrämmande tydligt att Bella fortsatt befinner sig i allvarlig fara.

I en kamp mot klockan får Bella reda på hemligheten med Quileuterna och Edwards sanna motiv när han lämnade henne. Hon står också inför möjligheten till en sannolikt livsfarlig återförening med hennes älskade, som är väldigt annorlunda från den hon hade hoppats på.

ja har ni sett ettan så varför inte unna er en kväll till i en skön stol, lite popcorn och underhållning, den är klart sevärd. ha nu en riktigt god natt sömn för det ska då jag ha, så totalt slut är det väldigt länge sedan jag var.

Natti natt...

Inga kommentarer: