8 november 2009

Dagen efter är alltid värst ;) 8/11

Gode gud, snacka om att var skit slut. parkerade bilen här hemma 02.50 ca, fattar ni klockan tre på natten.Jag var mer död än levande. men kvällen var skit kul, vi lagade tre rätters, thailändska rätter. Jag och maken och E fixade någon kycklingsoppa som var så jäkla god, får recepten snart så ska jag dela med mig. Kan säga att vi var många i köket och det var trångt :) men otroligt skoj. Alla slet i allt och alla skulle ha allt och vi hittade inget i köket och vi skrattade hela tiden ;)Tänkte faktiskt dela med mig lite för jag försökte fota utan att ansiktena kom med och jag lyckades faktiskt :) Inte illa va.


Maten innan.


Jätte räkor, åt dock inga mot mina principer då det förstör för en hel nation eller nåt sånt.



















































Lite smått och gott från kvällen då :)







Det skulle vara kul att dela med sig av de andra men som sagt mina kära vänner vill inte så jag har låsta händer, men vill ni så finns korten här hemma hos mig ;) det är bara att komma och titta. Tänkte faktiskt bjuda på en bild av mig själv, febrig och snorig, men go och glad ;)
Det var det för den här gången nu ska jag besöka duschen och se om jag vaknar. Klockan är tolv redan och det känns som att denna dag kommer vara rätt meningslös. Ska dock hinna ner till kyrkogården och tända ett ljus hos min älskade pappa på Fars dag. Sedan är det middag hos svärmor, det däremot känns väldigt bra. Alltid lika skönt att slippa laga mat.







kramizar från en slut Lotta :D

Inga kommentarer: