9 november 2009

Sjukanmäld :/ 9/11 - 09

Trött och hängig fortfarande, feber stundtals och börjar starkt misstänka att jag börjar få bihålorna med :/ Så trött på att vara sjuk. Beslöt mig för att stanna hemma idag, vaknade vid sex och kände mig långt ifrån pigg vill jag lova. Så jag ringde och sjukanmälde mig, genast ont i magen. nu har jag en dag att ta igen, blir ett stress moment som jag inte behöver, men vad gör man när man blir sjuk. Tycker allt högskolan kunde vara lite mer givmild med sjukdagarna.
Idag har jag ändå varit duktig (inbillar jag mig då) har suttit vid datorn och verkligen försökt jobba men det har varit otroligt motigt, skrivit ett ord och raderat fem. Alltså är mer eller mindre hela arbetet borta ( fnissar) Skulle inte tro det va ;) Nä skämt åsido, jag måste få lite inspiration, har någon nåt liggande så skicka över det så är ni så underbara. har varit på bibblan och lånat en bok som jag ska läsa i morgon, en av mina favoriter. Mamma mu och kråkan ;) älskar dessa böcker, helst sättet som de är skrivna på. kan sitta och läsa och plötsligt börja skratta helt hysteriskt, ungarna brukar titta lite konstigt på mig då men de är ju roliga ;) Likadant med Petsson och Findus, ja det är kul att man är lättroad. Ikväll ska jag laga lasagne med en stor sallad till och massor med feta ost, så underbart gott. Disken däremot är mindre skoj men det får hushållerskan ta hand om ( diskmaskinen då va;). S har hamnat i sittande bords läge, hon pusslar, något som hon tycker är väldigt roligt. jag däremot blir totalt vansinnig när jag inte hittar bitarna, kan leta tills någon byter av mig typ eller när pusslet ligger i kartongen och nerlagt i en låda men inte S hon sitter där så lugnt och vänder och vrider på alla bitarna och sedan passar de bara :/ jag är ingen pussel människa då. men det ser kul ut och avkopplande.



Nä om man skulle göra lite mer på rapporten då :(

Kramizar.

1 kommentar:

Tiagirl sa...

Jag har inte pusslat på mååånga år men som en massa annat sånt krävande blir jag totalt fast. Timmarna försvinner och jag blri vansinnig när jag blir störd.
Storan pusslade endel för några år sen men nu har vi ingen plats för ett bord att pussla på. Hon har några o-lagda som väntar och endel jag ska sälja. Kanske ska ta och försöka hitta nån lösning på pussel-plats kanske, hon skulle ju bli glad då!