13 november 2009

Äntligen fredag. Den 13/11 och vad kanhända då?

I dag är det fredag den 13 och inget har hänt på hela dagen, inget har gått snett så det är ganska så överreklamerat känner jag ;)Själv njuter jag av tanken att bara veta om att det är fredag och jag är ledig i två hela dagar. I morgon blir det till att ha sovmorgon ( eller inte)och ta hand om mig själv för det behöver jag allt. Måste försöka kurera mig eller bita i det sura äpplet och gå till läkaren. Huvudvärken har varit ganska så snäll idag och jag har undvikit både treo och nässprayen. Men nu känner jag ett otroligt behov av båda men nej då inte förrän sängdags.

Kommentar svar:

Jo Anette måste erkänna att jag har börjat konsumera en hel del Treo, tyvärr men de hjälper ;)och jag känner att just nu är jag i behov av hjälp mot min huvudvärk eller har varit sedan jag började högskolan typ, får lägga in mig på rehabiliteringen sen om ett år sådär ;) nä skämt åsido jag äter inte så många och ja du äter för många eller gjorde i allafall. Vi får lägga in oss ihop ;)

I morgon är det en ny dag och jag har en hel lista med saker som jag ska göra.
+ Sovmorgon
+ baka frallor till festen
+ på hästhoppning
+ skriva klart en uppgift
+ laga lunch och middag
+ tvätta och stryka
inser ganska så snart att jag troligtvis inte hinner mer än två saker typ men tanken var god.Ska till udden och se Mathias tävla med lagun, hoppning. 110 och 100 tror jag det var och det börjar klockan 9, otroligt dum tid för hus sjutton ska jag hinna dit då, han rider som nr 5 i första klasen typ tjugo över nio och då har jag knappt tagit mig ur sängen ju, blir till att ringa och kolla andra klassen. ja och nu blev jag inte något klokare då. Andra klassen börjar runt halv elva :/ okej det blir att lämna sängen tidigare än jag tänkt helt enkelt. Alltid kul att prata med syster yster,snart hennes födelsedag och jag har fixat ett paket till henne. Jag hoppas att det inte blir tårar när hon får det ( lite lätt orolig då )tanken är snäll. jag vet nämligen att hon har slutat fira sin födelsedag och det kan jag förstå till en vis del men inte till 100 %, är alltid kul att få paket ju ;)vår älskade mamma dog när hon firade sin födelsedag och har sedan dess inte firat, för plågsamma minnen kan jag tänka mig och jag förstår till 100 procent hur det känns men paket är alltid paket = Roligt ju.
Ikväll ska jag se idol, kommit in lite sent men det är bra eller det var det förra veckan, få se vad det blir i kväll. Nu ska jag smaska lite vaniljglass och choklad sås. ha en trevlig fredags kväll :)

Inga kommentarer: