7 februari 2010

Söndag den 7 Februari 2010

Vaknade av att maken lämnade huset, han åkte och köpte nybakade frallor :) Me like. Är bland det bästa som finns att vakna med frukosten färdig, det är inte ofta det händer men är guld då det gör det. Efter en lugn morgon fortsatte vi med en rejäl promenad gick säker en 6-8 km, gick i ca 45 minuter och det var så underbart skönt. jag behövde det verkligen måste komma igång med att ut och gå eller att röra på mig överhuvud taget. Har tänkt att börja cykla varje kväll framför tv vi får se hur det går med de planerna :)Sedan kom B och J och hälsade på, satt och pratade alltid lika trevligt. Sedan tog jag mig en sväng till soffan och såg en film som gick på trean om en flod som svämmar över, sett den förr men den är sevärd även om man vet vad som ska hända. Gillar söndagar det är i en lagom takt då och man kan bara vara.

Kommentar svar: Tack Carolin, ja veckorna är jobbiga men det är självvalt men jag håller med dig det är skönt att bara vara att inte ha en massa planerat, ta dagen som den kommer helt enkelt. :)

Ja om gårdagen då...

Melodifestivalens del 1

Vad säger man är väl lite blandade känslor ingen speciell sång som fastnade.

1. Ola Svensson - ja det var en bra tempo låt och visst han kan sjunga, blev jag mäkta imponerad? Nej inte så värst, men den lär nog vara med och strida.

2. Jenny Silver - nähe säger jag bara, inget för mig och vilka kläder ( skakar på huvudet)

3. Linda Prichard - ja denna gillade jag nog bäst, fart och bra rytm. lät ganska lik det Turkiska bidraget som vann för ett par år sedan, kunde ev gått hem i de utländska hemmen vem vet ?

4. Pain of salvation - när ska låten börja igentligen och vad gjorde de andra killarna på scenen? Jag tror dock att killen har en bra röst men det lät inte så mycket om dem just denna gång...besvikelse.

5. Anders Ekborg - har säkerligen startfältets bästa röst...musikalmässigt alltså, passade inte riktigt in här dock. Sorry Anders.

6. Jessica Andersson - ja ännu en ballad av en tjej som faktiskt kan sjunga bra riviga låtar..synd. Men vem vet än är hon nog inte borta ur tävlingen. Dock är hon ingen Sanna Nielsen.

7. Frispråkan - ja att han är singel..det fattade jag men ja vad säger man.....

8. Salem al fakir - kan ev vara vinnaren i Melodifestivalen 2010, inte om jag får välja dock men skulle inte bli förvånad om den går långt.

Detta är då mina åsikter och jag ser faktiskt fram emot ( jag som inte tänkte titta först) att se deltävling nr 2 nästa vecka. Nu till det stora samtalsämnet då!!!


Programledarna.

Ärligt vad tyckte ni?

Jag kan säga att Måns var okej, märktes att han var nervös men kommer klara detta galant.

Christine är bland det fjantigaste jag vet, så tyvärr hos mig gick hon inte hem.

Dolph ja varför inte, det var helt okej men sen kan man undra...Hur mycket har SVT betalat för att han ska komma och visa upp sig som programledare?

Nä ska jag vara riktigt ärlig så blev jag inte speciellt uppspelt över denna deltävling får se nästa lördag om det blir bättre.
Eftermiddagen bjuder på lugn och åter lugn, maken har lovat Pizza så jag slipper laga mat ;) kan bara gilla läget. Blir väl till att duscha och sedan slappa i soffan, ladda batterierna till nästa vecka. jag måste verkligen ta tag i mycket då men jag har bara mig själv att skylla på så det är bara att gilla läget. Ha nu en bra söndagseftermiddag/kväll...kramizar :D

Inga kommentarer: