24 februari 2010

Onsdag den 24 februari 2010

Vaknade vid halv två av att grannen skottade snö?? jag måste ha drömt sedan kunde jag inte somna om. Verkligen irriterande låg och snurrade fram till 5 när K gick upp sedan somnade jag minsann. Frukost med S idag och sedan läsning i ett par timmar. Men solen sken mig rakti in i ansiktet och det blev svårt att koncentrera sig på att läsa, blev en promenad i stället. kanonväder, kläde på mig alldeles för mycket kläder och var ganska så varm efter halva rundan. När vi kom hem fick S och jag för oss att röja lite framför stälningen som vi ska stå på och ta ner snön från garagetaket, tungt och tyngre blev det men fram komm den allt ;) skam den som ger sig. Jag upp och började skotta ner små bitar snö i taget, väldigt tungt och svettigt må jag säga. Efter en halvtimme hade jag lyckats med cirka 1 gånger 1 meter eller kanske lite till. Det kändes gansa så meningslöst när man inte FICK gå upp på taket för maken då :/ Han trodde säkert att jag skulle trilla ner och hamna i den ca 2 meter höga snö massa under ställningen...tror inte det va. Men snäll som jag är så sket jag i det och överlämnar allt snö röjning på garaget till honom då eftersom han ville det ;) Gick in och försökte kyla ner mig, snacka om vämebölja. Lunchade lite och blev tok trött..nu ska jag då fortsätta med läsningen och var hamnade jag ;) jo vid datorn...konstigt att man hamnar här när det är något som man måste göra.
Fick tråkiga besked förut ännu en ung människa har mist livet i den där jävla cancer sjukdomen..hatar den verkligen. Känner henne inte personligen men hälsat på henne i alla år och hon gick i parallell klass med min syrra. i går fick hon somna in och lider inte längre, skönt för henne men inte för hennes anhöriga. Nu börja en jobbig tid som jag så väl är insatt i och vet hur jobbig den är, skickar en stor kram till er :´´(.

Hade kameran med så jag lägger väl ut lite bilder här med, de andra kommer på facebook lite senare idag.




1 kommentar:

Caroline sa...

Ja, fasen man kan tro att taket är på väg att ge med sig. Men det är väl snön underst som smälter och har ingenstanns att ta vägen förutom in då :(
Visst är den tung snön fy sjutton, man tycker att man skottar och skottar men det händer ju INGENTING, och genom svett blir man :)