15 februari 2010

Japp jag gjorde det :D (15/2 2010)

Idag när jag satt och läste vid datorn blev jag så där beslutsam, visste att jag borde men vet att det är jobbigt att komma igång. vad jag pratar om?? jo att börja cykla på min lilla träningscykel. Fick en sådan lust till att sätta igång när jag läste Lindas blogg och hon var så duktig :)Nu har jag ingen sån där fin sak som är på bilden utan en gammal hederlig sak från tiden hedenhös ;)Den funkar kanon bra men sadeln är en pina så än går det ju någorlunda ( eftersom jag har en hel del att sitta på ;) )men kan tänka mig att det lär bli värre om några kilon väl vill trilla av, som jag hoppas på. Det var skit jobbigt ska inte sticka under stolen med det, satt och tittade på animal kanalen och det var väl inte det bästa tänkbara tvprogram då det ena hemska djurplågeriet efter det andra kom upp men arg blev jag och cyklade gjorde jag tills jag fick blodsmak i munnen, då stupade jag av cyklen och satte mig i soffan. Trött men väldigt nöjd över mig själv.


kan säga att det var väldigt skönt att duscha efter en stund. Nu har maken kommit hem och vi ska strax äta , blir fläskpannkaka idag.Sedan lär jag nog vara rätt slut men ska försöka ge mig på att läsa lite till, har en hel del tills på fredag och som sagt var jag vill ligga steget före,känns bäst då.

Kramizar till er läsare :D

1 kommentar:

DeadUntilDark sa...

Skitbra gjort Lotta!!
Mitt tips är VH1 eller någon annan musikkanal. Musik som man kan sjunga till, då tänker man inte på hur jobbigt det är. Härom kvällen stod jag framför Singen Bee och vips hade jag gjort 20 minuter utan att tänka på det.
Lycka till! Kram