18 maj 2010

Tisdag den 18 Maj 2010

Jaha en ny dag och nya utmaningar, gårdagen vill jag bara glömma så den slänger vi ;)Det började inte så bra dock då jag hade svårt att ta mig ur sängen, ovanligt skön att ligga i just idag alltså blev jag sen :0 något som jag verkligen hatar. Men jag hann, fast nu när jag tänker så hade jag då inte behövt stressa. Kl halv 9 började en föreläsning med efterkommande grupparbete, där satt vi allihopa och lyssnade på något väldigt tråkigt ( sorry men det var det)något vi skulle ha nytta av i framtida skrivandet okej det köper jag, när det var slut så går vi ut för att förbereda oss för grupparbetet. Nu kommer det roliga ;) Föreläsningen var inte obligatorisk och inte grupparbetet heller...kan säga att flera av oss gick i taket, varför inte upplysa oss om detta? Vi har ju en hel del att göra inför litteraturstudien och behöver varje minut. Varför gör de så här om och om igen? Lär de sig aldrig ( suckar djupt). Det slutade med att L och jag gick och satte oss och diskuterade det vi hade hittat och började spåna lite hur vi skulle skriva, kom en bit. Känns skönt att vi vill samma saker och att vi ska köra hårt redan från början för att sedan kunna slappa mer mot slutet.

Åt min medtagna lunch och sedan en sväng till Intersport, S hade bett mig inhandla ett hopprep och det gjorde jag så nu ska här hoppas ;)Var nog det dyraste hopprep som jag någonsin köpt, 100 kr men det skulle vara bra och är det inte det så byter jag väl ;)10 min hoppning ska vara lika bra som att promenera 5 km, om det stämmer vet jag inte men om det gör det så är det ju en bra motion som man kan göra hemma, både inne och ute.Han med in en sväng på Maxi med, vet inte varför ( det gör jag igentligen, behövde mjölk )det blev dyrt :/ Varför ska det vara så dyrt att handla enbart det nödvändigaste ( suckar igen) Tänk om man slapp äta vad lätt allt skulle bli då ;) Men samtidigt skulle jag inte vilja slippa maten för den är för go ;)

Hem, denna tråkiga väg, kan säga att vägen till och från Kalmar kan jag utantill nu, jag lär aldrig glömma den heller. Både S och P var hemma, P hade lunch från praktiken och var hemma och lagade mat till sig och syrran, tycker jag är lite kul faktiskt. Han åkte och jag fick lite städ ryck, sanerade toan :( äcklig man kan ju undra varför det ska vara så himla svårt att pricka rätt när man pinkar, borde vara lag på att sitta även för den manliga delen ;) Men nu är ju det gjort och S lovade att dammsuga i morgon så då lämnade jag städeriet ;) Inget jag grät över precis. Blev en promenad men det är kvavt ute, skön vind men man blir skit slut. Undrar lite om det blir åska framåt natta? Ja ja det lär väl märkas.

Nu har jag suttit här och kollat allt som jag gör varje dag, har blivit en hel del märker jag, måste snart börja rensa lite bland bloggarna igen. Gör det med jämna mellanrum, man kan ju inte följa alla jämt heller. jag har mina som jag följer och som jag läser varje dag och de släpper jag inte för det är ett gäng härliga människor och det är kul att läsa det de skriver. Men nu måste jag själv sätta mig och skriva om mig själv :( inte mitt favvo ämne precis men vad gör man inte för att få arbetet gjort ;) ha en underbar tisdags eftermiddag :D

Kramizar :D

1 kommentar:

Caroline sa...

Mina systrar och jag gjorde oss till och skulle ut och gå ikväll. Men det var absolut inget roligt, kände inte för det alls. Hopprep det låter roligare, det får det bli. Om det är sant det om 10min=5km :D

Det är ju så fruktansvärt skönt i sängen just då när klockan ringer. Man vill INTE gå upp.