28 maj 2010

Fredag den 28 Maj 2010

Tog en liten paus i går från att blogga, mannen kom ju hem och hellre lite mys i soffan än datorn. Vi såg melodifestivalen , men inte kom Sverige med inte. tycker dock att Anna gjorde ett bra jobb, framträdandet var kanon. Att sedan Europa inte tyckte om den är ju inte hennes fel. Det är så fel att hon ska målas ut som syndabock för något hon gjorde perfekt. Gillar dock inte låten så skit samma. Flera av låtarna som gick vidare tyckte jag om, Ukraina var en, gillade hennes röst.
Idag hann vi färdigt med våran studie, känns underbart. Vi ska dock träffas på måndag och göra lite finslipningar och gå igenom vem som ska säga vad och så vidare. Har tyckt att detta skulle bli så jobbigt men vet ni det har det inte varit, tror att det beror på de två jag jobbat med. Vi skrattar mest och tiden springer iväg. Önskar att jag kunde skiva med dem på C-Uppsatsen med men det går ju inte...fel ämne.I morgon skulle jag igentligen tenta i matte, men jag mailade och sa att jag inte kom. är inte förbered för fem öre menar när ska man hinna sätta sig in i ett helt kompendium när man har annat att göra i skolan. Tror att jag ska gå och prata med min studiehandledare och höra mig lite för om jag måste göra just denna tenta eller om jag kan ta på förskolenivå, vore så underbart. Den kanske jag klarar ;)

Denna helg är det Bluesfestival i lilla Mönsterås :) Massor med musik på stadens gator och folk i mängder, härliga människor som älskar musik och att umgås. jag ska nattvandra och ha lite koll på alla ungdomar, kommer dock inte att spionera för det är inte det gå ut på utan att se till att ingen ligger ensam och dålig typ, resten tar Polisen hand om. Önskar dock att flera föräldrar tog lite ansvar och gav sig ut och kollade vad deras ungdomar gör, om de dricker mm. Hoppas på en lugn men kul kväll utan hemskheter. S ska ha en hel hög med kompisar här och grilla innan de drar till Hvita Hästen och dansar loss, det tycker jag är skit kul och jag hoppas verkligen att de får kul. Hela familjen har varit involverad i kvällen, vi har skurat och plockat och förberett så att allt klaffar sen när de kommer, K ska vara grillmästare ;) Tyvärr blir stackaren ensam då P också ska ut med kompisar :D känns så kul att säga så ;)I morgon ska jag gå på Köpingen och bara njuta, hoppas på sol och värme och mycket gung. Vill någon gå med mig så hör av er.

Lite skratt så här på fredagseftermiddagen...

Telefonen ringer och lilla Karin svarar kort.
- Heeej.
- Hallå det är pappa, kan du be mamma komma till telefonen?
- Nä, för hon ligger i sängen med Bosse. Jag får inte störa.
- Jaså säger du det.....
- Gör då så här - ropa till mamma att pappas bil just kör upp på garageuppfarten och kom sedan tillbaka till telefonen.
Det dröjer en stund innan Karin tar luren.
- Vad hände, lilla gumman?
- Mamma flög upp naken ur sängen och trillade sedan ner från trappan och nu ligger hon stilla och kvider.
- Bra, Bosse då?
- Han hoppade ut genom fönstret och ner i poolen men där finns inget vatten så jag tror att han slog ihjäl sig.
- Poolen?!!!! Ursäkta mig då har jag ringt fel.

Ha nu en trevlig fredag och njut av sol och musik men med måttliga mängder alkoholhaltiga drycker ;)

Kramizar :D

Inga kommentarer: