2 maj 2010

Söndag den 2 Maj 2010

Ja ni nu har det hänt ;) Sonen kom hem inatt och han var då inte nykter, glad dock att han kom hem :) han var så go och glad så jag kunde inte bli sur på honom eller L, skickade dem i säng istället. Han lovade att inte spy och det höll han ;)Jag har dock inte sovit så mycket för jag har kollat dem båda ett antal gånger men de var okej :)

Idag kan jag dock skratta åt dem för de är inte så pigga ;) kan de gott ha. P kom till mig och sa nu har jag testat mamma och visst det var roligt men nu vet jag och behöver inte göra om det, jag bara log och då gjorde han det med, min goding ;) Tror ni på honom? Jag gör det då inte men allt är som det ska, så nu mamma Lotta är det bara att gilla läget och fortsätta framåt.

Solen sken när S kom och väckte mig vid halv tio, väldigt snopet men jag var verkligen skit slut. upp och käkade frukost och startade tvättmaskinen. Ringde P och frågade om kameran och det var bara att hämta den, så S och jag tog oss en underbar promenad, soligt men lite små kallt men nu har jag kameran hemma och ska öva , måste bli proffs på den till fredag ;)
Älgstek puttrar på spisen och ja det luktar ganska så smaskigt här i huset väntar på att maken ska komma hem, han har jobbat hela helgen IGEN, stackar snart går han väl in i vägen men har man lovat någon nåt så håller han det så igår blev ett arbete färdigt och snart är det siste det med och jag blir glad. kanske blir lite köksarbete då :)

Nu blir det en stund i solen kram på er alla :)

Inga kommentarer: