23 maj 2010

Söndag den 23 Maj 2010

Söndag den där dagen när man ska slappa och ta det lugnt :) Ja jag kan säga att jag hade planerat in en hel del idag och jag hann med nästan allt. Började dagen med att bädda rent och tvätta, solen sken och det torkade på rekordfart, det gillar jag. medan jag stod och såg på när sonen klippte gräsmattan insåg jag att jag skulle bli tvungen att rensa land, snart :/ . Gillar inte att rensa land, hatar det faktiskt, gillar att ha massor med blommor men här dör de bara. Mina land har skit dålig jord och inget vill växa, jo ogräset storm trivs. Tog tag i det i allafall, tänkte kan ju ta ett i allafall. Men solen var så underbar där på baksidan så jag tog ett till och sedan ett till och slutligen var jag på det näst sista. Då öppnade sig himlen, alltså det bara kom en regnskur så där, ingen förvarning alls. jag fick springa in och se hur regnet blev till hagel och det blixtrade och dundrade, lite snopen blev jag allt för när jag väl höll på kunde jag väl få bli färdig, nu måste jag göra det igen inom ett par dagar. Det måste jag i allafall eftersom det har en förmåga att komma tillbaka...ogräset alltså. Tror allvarligt att jag ska lägga igen vartenda land men jag vill ju ha blommor :/ (Snyftar lite)önskar att jag hade gröna fingrar. Annars om någon vill så får de gärna vara min trädgårdsmästare ;)När jag nu inte kunde fortsätta vara ute så blev det att ta tag i tvätten..stryka :( urtråkigt. Har börjat mer och mer att hänga och dra i kläderna så man slipper stryka men det slutar alltid med att jag står där ändå. har blivit lärd att man ska stryka kläderna och när jag inte gör det känns det nästan som att mamma står där uppe och pekar på mig ;) Maken har varit så duktig idag, varit uppe på vinden och påbörjat för att sätta dit balkarna istället för den vägg som vi ska ta ner, han har även varit och fått tag på en elektriker som så gärna ville hjälpa oss, ibland har man tur :D Nu ser jag att det eventuellt är något på gång men ( alltid dessa men) vi har en bil som står och det ska bytas fjädrar, bilen har slagsida ;) så det blir väl nästa helgs arbete, tur att man har en bilmekaniker till man. Det har sparat många tusen lappar åt oss kan jag säga.

I fredags när vi var på bio, hann vi in en sväng på maxi. Där hittade jag ett grönt nagelrack ;)Blev ett blått med, nu har jag gröna tå naglar. S bara himlar med ögonen och tycker jag är hel knäpp men jag tycker det är så häftigt vet inte varför, kanske en del av mig vill göra lite revolt ;) Vem vet. Varför måste alla vara likadana för? jag gör lite som jag vill och skiter faktiskt i vad folk säger, för så länge jag gillar det så är det bra för mig :)

Maken har fått slag tror jag för han står i köket och fixar till en äppelpaj :) det gör ju absolut inget men är ju inte det vanligaste menar jag så ikväll blir det Bones och paj, inte helt fel.Tror allt jag ska gå ner och göra honom sällskap.

Många kramizar till er som läser och glöm inte ... Ni är speciella :)

Inga kommentarer: