30 maj 2010

Söndagen den 30 Maj 2010


Mors dag, ni har inte glömt den hoppas jag!!!

Själv begav jag mig ut till mitt gena speciella ställe och skulle plocka liljekonvaljer. Det märks att det varit svalare än vanligt för jag fick leta lite innan jag hittade. kan säga att jag var ordentligt omsvärmad med, det är jag då inte van vid ;) Men smart som jag är så var jag riktigt bra kläd de blodsugande djävlarna kom inte åt mitt blod, ( fnissar elakt). En fin bukett fick jag ihop och sedan åkte jag ner till Ålem och fixade graven, blev fint :D Önskar dock som vanligt att jag kunde åkte hem till mamma och fikat och pratat lite skit, men efter alla dessa år så borde jag insett att det aldrig mer kommer att ske men inte gör jag det ändå...slutar att önska alltså. Så ni som har era mammor kvar hos er, ta hand om dem för man inser inte hur värdefulla dom är förrän de är borta. Själv blev jag så fint firad så, fick en massagetid hos Ingela och jag blev så glad, eller min rygg jublade ;) Så på tisdag ska jag gå och boka mig en tid...varför vänta.

Gårdagen firade vi H som fyllde 45 år, var riktigt trevligt om det inte varit för den där hemska huvudvärken som förföljde mig, idag har jag dock sluppit den ) än så länge )tyvärr var jag så tråkig att jag satt inomhus och tittade på melodifestivalen och såg Tyskland vinna, konstig låt men när jag hörde den första gången så sa jag att den troligtvis skulle vinns pga att den stack ut som den gjorde. Idag måste det vara en annorlunda låt för att den ska gå hem. Hörde också att Anna Borgendhal missade finalplatsen med fem röster, synd att det var så lite som skiljde mellan 10 och 11 platsen men nya friska tag tills nästa år eller ;)

Strax ska vi ner till Spelcafeet och äta Mors dags middag med svärrisarna Ska bli kul att äta hos H, har inte gjort det innan. Sedan om jag hinner tänker jag tillbringa eftermiddagen på Bingo planen i Älgerum, kanske det kan bli en liten vinst.

Ha en bra söndag och krama om era mammor de är värda det. Kramizar

Inga kommentarer: