15 maj 2010

Lördag den 15 Maj 2010



Är helt tokig i denna låt, den har fått mig att lyssna och lyssna och sedan lyssna igen. Älskar den ;)
Idag är det lördag och vi har inget planerat, maken och sonen med kompisar skulle ha åkt till Emmaboda, till strippen. Men det blev inget för vi sov för länge, ev är någon av oss lite mer trött ;)Så det blir en hemmadag.
I går var vi hemma hos J och spelade kort med gänget, alltid lika kul. Många skratt och dåliga förlorare. Vi var inte hemma förrän vid halv ett tiden och det är väl det som känns i dag kan jag tro. Man är ju inte 15 längre tyvärr. Men är glad att det inte regnar i allafall för en rejäl promenad ska jag tvinga ut maken på, S ska iväg och jobba ett par timmar. Tror jag i allafall, hon har dragits med en envis feber och ont i halsen i ett par dagar men jag hoppas hon kommer iväg. Själv ska jag starta tvättmaskinen, ligger efter rejält märkte jag häromdagen när det var tomt i klädhyllan, tvätta går väl an men strykningen...kanske kan fuska lite med den ;)
Annars har jag inte så mycket planerat, ska titta igenom mina böcker inför min studie och söka efter vetenskapliga artiklar...visst låter det roligt ? ;) Om ni bara visste hur mycket jag vill att denna termin ska ta slut, inte för att jag vill vara ledig men att slippa skolan. Förstår ungarna när de säger att de är skoltrötta för man blir det. orken tar liksom slut och då även motivationen och man lägger av mer eller mindre. Men igår när vi var i Kalmar sprang jag på H med kompis och det var så kul att se henne, saknar mina tjejer. De är så härliga tjejer och jag kommer sakna dem så mycket nästa termin. Nähe om jag skulle få igång maken och ta den där promenaden man vet ju inte hur länge det är uppehåll. Ha en bra lördag allihopa :D

Inga kommentarer: