19 maj 2010

Onsdag den 19 Maj 2010

Lugn morgon, det gillar jag. Sonen kom iväg som han skulle och jag hann med mer än planerat :)Väl i Kalmar satte L och jag igång att arbeta intensivt, endast ett par korta raster och resultatet blev strålande, nästan 3 sidor klara. nu ska bara E läsa och lägga till sitt sen kan vi gå vidare med nästa del. Just nu känns allt bara kanon bra och jag hoppas det fortsätter att kännas så.

I går ringde min handledare och frågade om jag kunde ha klassen en dag i Juni och självklart ville jag det, blev så glad för att hon frågade. Ska även dit och arbeta in den sista dagen som jag missade när vi var i Stockholm och det blir på onsdag nästa vecka. Det ser jag verkligen fram emot. Jag behöver ladda barn batteriet i mig ;)

När jag kom hem idag kände jag mig skit slut och eftersom jag känner mig själv ganska så bra vid det här laget så tänkte jag att det var bästa att röra lite på sig direkt, annars hade jag fastnat i soffläge. Jag bestämde mig för att gå och handla och passa på att lämna en bok på bibblan, sagt och gjort jag begav mig, svettigt värre. jag kan säga att jag gick inte sakta men det var så underbart skönt att sträcka ut efter att ha suttit på röven hela dagen i ett bibliotek. jag gick fram och tillbaks till köpingen ca 4 km tror jag det är och när jag kom hem var jag sjö blöt ( visst låter det trevligt ;)När jag var hemma kom jag på att jag glömt bibblan men då orkade jag inte gå en gång till utan jag gick ner och satte mig på min kära träningscykel. Denna vecka har jag varit så duktig och cyklat i 20 min och nu var jag ju uppvärmd efter promenaden och vad jag cyklade, var jag svett innan å var det inget mot vad jag var efter 20 min hård cykling. Men efter när jag satt i soffan och försökte få mitt stackars hjärta att lugna ner sig så kände jag mig så duktig, jag gör något i all fall inte bara tänker att jag ska. nästa vecka ska jag lägga på 5 min och köra det hela veckan varvat med promenader. blev bara hamburgare till middag ikväll men det var gott, var ett tag sedan vi åt det, massor med sallad med så jag inbillade mig att det blev lite nyttigare bland ketchup och dressing ;).

Saknar min älskling nåt otroligt och är så glad att han kommer hem i morgon, har precis pratat med honom och de jobbade än, alltså de började vi 7 i morse och kör än klockan är nu 20.40, det är ett par timmar kan jag säga. Beundrar honom så mycket för allt jobba han lägger ner och känner mig så elak för att han måste fortsätta när han kommer hem. Men jag har bestämt mig för att övervinna ett stort problem som jag har, är väldigt höjdrädd och taket måste grundas och nu ska jag säga till honom att om han fixar färgen så ska jag måla, får bita i nåt hårt och helt enkelt kliva upp på stegen och hoppas på det bästa. Måla ska jag för då slipper han det i alla fall. En sak mindre för honom.

har hunnit att vara på ett plastparty ikväll med, men det var troligen det snabbaste party jag varit på, jag var den endaste person som kom. Snacka om att värdinnan var besviken och jag förstår henne men vi hade trevligt och alla gick miste om en kanon go fika med gott tillbehör ( jag tog då enbart ett Ballerina kex mest för syns skull)Jag var där i ca 1 timme och under den tiden skaffade jag mig troligtvis inträde i barnomsorgen i Rockneby, hon blev väldigt intresserad och ville jag skulle ringa dit och sätta upp mig på vik listan för de hade inga vikarier :D vad säger man , självklart ska jag göra det, ju flera ställen desto mer chans att få ett fast jobb :) Min dröm med andra ord. Nu ska jag fixa till mig lite sen blir det tv för hela slanten, Först Grey Anatomy och sedan det sista programmet för denna säsongen av True blood :´´( Kommer sakna mina blodtörstiga vampyrer men de kommer säkert tillbaks fortare än man tror, sommaren går i 110 så snart är det höst igen ;) Fast det vill jag inte..nu vill jag njuta av våren och värmen om den bara kommer för att sedan njuta mera av sommaren :)

Ha det så bra alla mina blogg läsare, ni får mer än gärna skriva en rad så jag vet att ni är där ;) och det viktigaste av allt

Ni är bra precis som ni är, ändra aldrig på er för ni duger KRAMIZAR ;)

Inga kommentarer: