1 maj 2010

Idag har det varit en sådan där bra dag, inte gjort för många knop, ibland behöver man det känner jag. men när jag sitter här och tänker efter har jag inte varit så stilla ändå. Började dagen med frukost och sedan en lång promenad, den var lika jobbig idag som förra gången men idag hade jag motvind mer eller mindre hela tiden ur jobbigt och ur svettigt blev det, nu värker benen :/ men jag lär säkerligen överleva ;) Har även hunnit med att tvätta tre maskiner, strykt en VÄLDIGT stor tvätt, var den nu kommer ifrån ( sneglar mot dotterns håll)skulle dammsuga nere men då gick damsugaren sönder ( hihi fnissar lite för mig själv..nu blir det en ny)ler lite skadeglatt. Vi har en längre tid pratat om en centraldammsugare och nu när vi ändå river runt i hela huset kan vi ju sätta in en sådan med, eller hur? Är inte bra att vara skadeglad så här....har även plockat i ordning och donat så nu tog jag mig en paus. Det behövs faktiskt :D

Maken och sonen ( som är betydligt piggare idag) är på vinden och har precis fått upp balkarna tror jag för det har smällt väldigt högt ( tittar på min stackars katt som ligger vettskrämd i hallen)det blir lite varje dag och även om jag inte gillar takten speciellt mycket så blir det ju lite gjort i allafall, Rom byggdes ju inte på en dag så det gör nog inte detta heller ;)

Opps nu hände det nå återkommer strax....

Man kan bli tokig för mindre, K ropade ut oss för att vara vittnen okej tänkte jag och gick ut. P och K står i garaget vid köket ( klump i magen)K pekar och visar oss diskhon med bänkskiva och bänkskivan är knäckt :0 Hur fasen har de packat kan man undra????
In och ringa IKEA och fick tag på en väldigt trevlig kille och vips så var en ny bänkskiva på väg hem...om så där 3-5 veckor :0 jaha det är kanske tur att vi inte kommit längre än vi har för nu börjas det, kan ju hoppas detta var det enda negativa i detta kök. nu ska jag åka och handla lite onyttig potatissallad och korv, blir att grilla lite på altanen för ute i blåsten tänker jag då inte stå :)

Ha en trevlig första Maj allihopa :D

Inga kommentarer: