22 maj 2010

Lördag den 22 maj 2010

Idag hurrar jag för två födelsedags barn :D Först min älskade farmor som fyller hela 99 år, inte illa. Hon är en riktigt krutgumma. Senare blir det att fira henne i nabben med tårta och paket :)
Sedan har vi då min syster son Nicklas som fyller 20 år idag :D Största grattis kramen till dig min goding. Jag hoppas du får en kanon dag med dina vänner som är både händelserik och fylld av bus ;)

I går var vi på bio såg



Historien utspelar sig i det medeltida Persien där en äventyrslysten prins blivit lurad till att släppa lös “The Sands of Time“, vilket ledde till att kungariket förstördes och befolkningen förvandlades till demoner. Tillsammans med en inte helt samarbetsvillig prinsessa försöker han nu stoppa den arga härskaren från att som hämnd släppa loss en sandstorm som hotar förgöra hela världen. Nu är det upp till prinsen och prinsessan att återföra sanden till timglaset genom att använda “Dagger of Time”, en magisk dolk som ger prinsen kontroll över tiden. I huvudrollen ser vi Jake Gyllenhaal.

Filmen var väldigt bra och underhållande och jag förstår inte att den inte fick mera stjärnor än den fick ( 2 st) Av mig får den i allafall 5 stjärnor :)Den är helt klart sevärd och jag rekommenderar er som gillar äventyr, fantasi och underbart ögongodis ;) att gå och se den, den är värd de 90 kr som biljetten kostade.
Åkte och lämnade P hos O ja L med förstås de skulle lana, lite blandade känslor där men de trycker jag tillbaks, vi får se hur det går. Hem och även fast vi var skit slut så skulle vi se en film till :) Typisk oss. Det blev Edge of Darkness med Mel Gibson. Den var också väldigt bra, ingen action precis som både K och S påpekade flera gånger men jag tycker om filmer där man får tänka lite och fundera själv, inte bara se hemska slagsmåls scener där de kan hålla på i timmar och slåss men aldrig bli skadade typ, eller vilda biljakter som nästa mer eller mindre med är omöjliga att genomföra.Kan även rekommendera den. Sedan stupade vi i sängen och sov efter två röda, kände att man inte sovit natten innan för åskans skull :/
Idag är det dock en ny dag och solen skiner så underbart, tvätt maskinen är igång och nu är det bara ett annat stort problem...vad tusan ska man ge någon som fyller 99 år? Vad behöver farmor som hon inte redan har? Funderar på en bukett gullvivor för liljekonvaljerna är inte riktigt färdiga ännu, nåväl får fundera lite till. Ha en underbar dag och njut av solen :)

Inga kommentarer: