29 maj 2010

Lördag den 29 Maj 2010

Vaknade vid halv åtta när maken gick upp, urk. Ville bara sova vidare så då gjorde jag det :) vaknade inte förrän vid 10 men det var skönt, behövde det. Var hemma runt halv två och fick med mig S också. Vi röjde det värsta på altanen så inte grannarna skulle få fnatt idag ;) Såg ut som ett mindre bombnedslag men vad gör det, bara dom hade roligt och det verkar de ha haft.

Kvällen var okej, trodde det skulle vara mera oreda men det var riktigt lugnt. Visst var det fulla ungdomar men överlag sköte de sig riktigt bra. Dom satt i gäng och hade skoj med varandra, tyvärr var polisen på dem i ett men men det kan inte vi vandrare lägga oss i. Men jag kan säga att polisen tjänade pengar i går för de gav många böter. Åt massor med smörgåstårta med så magen kändes fyrkantig när jag väl kom i säng men det var gott det med ;)Jag tyckte det var kul att se så många människor i lilla mönsterås, även om jag kände igen de flesta ;)Hoppas de hade en rolig kväll.

Idag lördag blev det en sväng upp på köpingen och lyssnade på Wolves, de är skit bra tycker jag. Försöker alltid lyssna när de spelar häromkring, gillar deras texter. Passade på att kolla in Country Road när de dansade med. Solen sken och rätt som det var så kom det en skur :) Fast det börjar man ju bli van vid, bara det inte fortsätter hela sommaren. Hittade en tjej som S kände som går handels på gymnasiet och hon sålde så fina armband och självklart köpte vi oss varsitt, ska se om jag kan fota det och lägga ut det. Nu ska jag göra något som jag sällan gör...lägga mig och vila. Ska på H 45 års kalas ikväll och vill vara pigg och fräsch ;)om jag nu kan bli det. Hoppas ni får en kanon lördagskväll det ska jag :) Kramizar

Inga kommentarer: