19 december 2010

Söndag den 19 December 2010

Snö och mer snö, i år verkar det aldrig vilja sluta. Visst det är så mysigt och jag gillar det men det är jobbigt att skotta. har precis genomlidit ett rejält gym pass och jag är totalt sket slut, undrar lite smått när hjärtat ska sluta springa maraton??? Men troligtvis är det bara att gilla läget och en vit jul är man då inte bortskämd med så i allt gnäll så gillar jag allt snön ;)
Idag ska jag fortsätta att läsa arbetet som vi ska opponera emot på måndag, det är väldigt bra skrivet och jag har svårt att se några fel alls men får väl ta ett snack med M senare och se vad hon kommit fram till.
Senare idag, vid kl 16.00 ska jag träffa mina blivande arbetskamrater M och A det ser jag fram emot, vi ska sitta och prata lite. Ska bli så underbart att få komma ut och arbeta igen, få vara med barnen, få lön och slippa skolan. Nu slipper jag ju inte den tyvärr eftersom jag inte klarat en matte tenta men jag får ta tag i den under våren och hoppas att jag klarar det, annars lär jag väl aldrig få mitt examens bevis :/ matte och jag är liksom inte kompisar.....
 Fjärde advent med i dag och på fredag är det julafton, lite juligt och lite julkänsla har väl kommit men inte som vanligt, men jag har redan förstår att i år blir det en annorlunda jul och accepterat det, hjärnan och tankarna befinner sig någon annanstans och det är bara att gilla läget.
Nu blir det en härlig dusch och lite fika sedan läsa .......

Kramizar :D

Inga kommentarer: