17 december 2010

Fredag den 17 December 2010

Fredag och jag är ledig el ledig tills kl 18.00 då ska vi förhoppningsvis få våra andra ex arbeten som vi ska opponera på måndag. Dagen har tillbringats med städ mopp och dammsugare, nu skiner huset både uppe och nere och lite julfrid infann sig så fort granen kom upp och blev klädd och lite juldukar mm kom på plats. Dock har jag bestämt mig för att inte överdriva denna jul utan pynta lite, får bli mer nästa år när det finns mer tid och lust. Lite otäckt det där med att man inte känner för att fira jul, jag älskar julen och alla mina tomtar osv. men i år känns det bara jobbigt, får skylla på skolan ;)Och mer snö fick vi med, någon tycker visst att vi behöver det, själv tycker jag att det räcker nu.
Fredag och vad händer ikväll då? Vi har inget planerat så det blir nog tv och en go brasa, inte helt fel. ha en bra dag alla :)


Tack Caroline för dina ord, det ska bli så spännande att få jobba men samtidigt lite otäckt. är stor skillnad på att vara anställd och vikarie men jag bangar inte för en utmaning så det ska gå bra :)

Inga kommentarer: