7 september 2010

Tisdag den 7 September 2010

Hej får jag väl börja med att säga :) tycker det har varit allmänt tråkigt med livet ett tag och då orkar jag inte skriva för det blir ju bara en massa gnäll och det behöver ni inte läsa om. Idag klev jag upp super tidigt kvart i sex, smirre tyckte absolut att matte skulle göra det och en kvart mer eller mindre spelar ju ingen roll. Vi hade det ganska så mysigt kissen och jag vid köksbordet när solen gick upp, dock kallt ute bara 7 grader, det märks åt vilket håll det bär. I går började jag mitt nya liv, jag började på Korpens gympa. denna vecka är det gratis och man får pröva på hela utbudet. Visst dottern och jag nappade ju självklart gratis är bra. På med lediga kläder och ner till sporthallen.Det var lite rörigt för ledaren var ny med men ska ge det en chans till. Det skulle vara medelgympa stod det och visst, för en som är så väldigt vältränad som jag då ( eller inte ;) var det stenhårt. Svettades ordentligt men samtidigt mellan stön och stånk och kramp i rumpan var det riktigt roligt. Kunde dock tänka mig morgondagen ( idag) då och visst var inte så lite stelt att kliva ur sängen idag men eftersom man är ung och spänstig så hoppade jag glatt ur den ( stönade i smyg). Kan säga att det har blivit mer stelt under dagen och under vårat seminarium i skolan idag fastnade jag nästan i sittande ställning, allt låste sig men nu är jag fit for fight igen för ikväll ska de "nya" skorna på och svettas till styrka/förbränning. Vet inte vad det är men inte låter det som något lätt i allfall Melina ska ha den och hon ska vara bra så det ser jag fram emot ;) Nya skor ja det har jag köpt idag så nu är jag 750 kronor fattigare men skor bör man ju ha och de andra var säkert 10 år om inte mer så då blir ju inte mina skor så dyra i längden ;) däremot är jag sur för att de har gjort skorna mindre, alltså storlekarna. Har man stora fötter blir man ju inte gladare av att behöva gå upp en hel storlek till när man helst vill gå neråt istället. men det är inget jag kan rå på så det skiter jag i ( grämer mig dock lite ändå, små sur)



Tänk om smirre någon gång kunde vara så här trött en morgon men nej då, då är det full rulle minsann. Men det är väldigt svårt att vara arg på honom måste jag tyvärr erkänna.

Saknar någon måste jag säga men det verkar inte vara ömsesidigt så just nu är jag lite depp men det går över, varför gråta över spilld mjölk? vill dom inte umgås så skiter jag väl i dem då ( muttrar lite för mig själv)

I går solade vi innan vi gympade men det hoppar jag allt ikväll, var ju varm redan innan vi hade börjat och det var jobbigt, nu ska jag börja förbereda mig för detta hemska som jag ska genom lida ikväll och har ni otur får ni kanske höra om det i morgon om jag tar mig ur sängen ;) men det är väl okej att lata sig ibland, har ju en bok som ska läsas och det går ju bra att ligga ner och göra det ;)Så mången kramizar till er som läser, lämna gärna ett avtryck :D även om det bara är ett Hej så glädjer det mig. ( lite depp just nu ) gnällig som vanlig ;)

Tjingelingen ;)

Inga kommentarer: