26 september 2010

Söndag ( och lite lördag) 26 September 2010

Vad det blåser, rena stormen. Vaknade tidigt av att stuprännan blåste ner med dunder och brak ( maken vaknade inte ;)studsade upp, trodde någon rev garaget. Men efter inspektion ett par timmar senare insåg vi att den klarat luftfärden ;) Det är vårt egna fel igentligen man lägger den inte på taket när man målar :0 utan på marken ;)Efter att jag hade målat i går ( lördag) så stack jag till Ålem och fixade gravarna, riktigt höstlikt där nere nu med gula löv och massor med ljung överallt, riktigt vackert. Sedan blev det en sväng till A och vi fikade och snackade bort ett par timmar, alltid lika kul att komma dit :)Hem och tog det vanliga mat tjafset men det blev bra till slut med klytftpot och inbakad fläskfile och sås. Sen blev det lugnet själv, luften gick ur mig totalt, vi hamnade framför tv och en gammal goding Robin Hood, the prince of thifs. Men vi såg inte hela för vi somnade ganska så kvickt..man kan ju undra om åldern gör sig påmind så här ibland ;)

idag tänker jag ta tag i den sista målningen av planken, vissa ska bli gröna och vissa ljusgrå/vita vet inte riktigt vad det är för färg och inte vet vi riktigt om vi ska ha det mörkt grönt el ljust, eller den grå/vita. jag får måla alla varianter så får vi se vilka vi gillar bäst.
Vann lite pengar igår på stryktipset, det var najs. Så nu ska mannen och jag titta på nya dörrar till garaget, det hade vi tänkt spara till nästa år men när pengarna bara trillade in så varför vänta ;) Då kan man ta de gamla och sätta på baksidan så kan man låsa där med inte helt fel :) Så nu blir det till att leta bra dörrar på nätet, skånska bygg har bra så där ska vi börja sen får vi leta oss fram.
Ha en nice söndag Tingeling :)

Inga kommentarer: