24 september 2010

Fredag den 24 September 2010

Denna dag har varit bra, jag har mått bra och det känns bra. var länge sedan en dag har känts bra från början till slut. Har kört på hårt idag med mitt arbete och nu är tre klara utav 17 det går framåt ;)Tar dock lite längre tid än jag trodde att låta barnen skriva på datorn. Men samtidigt är det så kul att se hur många bokstäver som de faktiskt kan och hur villiga de är till att lära sig nya saker. Det får väl ta tid och jag har ju tre veckor till på mig så jag känner ingen stress nej då inte alls ( ler för mig själv). Cykla hem i den ljumma vinden och fick nästan lite vår känslor, hade inte varit fel med sommar nu men samtidigt ska det bli skönt att få gå i soff ide lite. Menar på sommaren känns det fel att sitta vid tv om det är fint väder, då ska man vara ute men på hösten ska man sitta vid tv och mysa med ljus och en brasa så hösten är mysig den med fast på sitt sätt. Efter jobbet idag så tog jag sonen med mig och drog till Kalmar, skulle till optikern :/ lite nervig inför det besöket för jag har ju varit ganska så dålig på att sköta mina ögon nu ett tag. Jag vet ju så väl att jag inte ska ha linserna när jag är förkyld men har svårt att låta bli, jobbigt med glasögonen ju ;)Ja ja det blev inget skäll bara att jag skulle ta ut dem och slänga dem när jag kom hem ( det gjorde jag med) och helst vara utan linser över helgen ( det kan jag vara) så skulle det bli bra igen. Sen ut på stan, skor stod på schemat men blev lite kläder till sonen istället, ( konstigt det var inte planerat)Mötte upp dottern som kom från skolan ( en jobbig dag hade hon haft)Bjöd dem på Mc donken, ett litet snacks så där på efm och det var uppskattat ;)sedan lite mer ögon shopping innan det blev en sväng till bokhandeln och köpa sista delen av Nora Robert serie ( den tänker jag med läsa).
Precis när vi kom till Kalmar blev det en sväng till en källare ;) en källare där man kan tatuera sig, nu är det inte jag då utan sonen som är sugen, snart 18 och då får han ju göra det lagligt, tycker han är strong som väntade fasten han så gärna ville göra en förut. Kan säga att jag blev mer än mycket sugen på att göra min men just nu är det tomt i den kassan så det får vänta lite. är lite rädd för smärtan med, kanske blir så att jag ändrar mig och gör den på underarmen i allafall. Men det blir inte kalmar utan en kille här i M-ås som jag tycker är skit duktig. Mannen är dock skit sur ( tråkmånsen) han tycker det räcker nu men nej det gör det faktiskt inte vill ha MERA :0 och mer ska det bli....

Har lite abstinens, alla tittar på idol men nä inte riktigt vad jag är sugen på att se, trött 'r jag med och skulle helst gå och lägga mig men det kan jag ju inte ;) inte kl 20.30 en fredags kväll. Magen är fylld till bristningsgränsen med Tacos och en stor skål med godis finns det ( men inget sug)får väl diska eller nåt. ha en bra fredagskväll Tjingelingen :)


Inga kommentarer: