29 september 2010

Onsdag den 29 September 2010

Ingen blåst idag , me like ;)Men desto mer regn, ungarna var sjö blöta kan jag säga. Vill härmed meddela alla föräldrar på M...skolan att era barn tar inte på sig jackorna, de tycker fortfarande att det är sommar tydligen. Spelar ingen roll vad man säger de verkar ha stängt av hörseln så troligtvis kommer det vara många sjuka små godingar framöver ;) Bara så ni vet menar jag. Har varit en händelserik dag i dag, gympa på förmiddagen och de var så duktiga, vet ni att det är ganska så svårt att hoppa jämfota över ett hinder ;) menar jag är 1.77 cm lång och jag hade stora problem ( taskiga knän va ;)Men alla kämpade på bra. Är så kul att få vara med och se allt som de gör och hur de utvecklas och glädjen över att få gå i skolan ( den försvinner ju ganska så snabbt tyvärr :/ )Själv är jag sket trött på skolan..bara så ni vet. Har börjat att kopiera idag, så nu är jag på slut tampen, har rapporten kvar sedan men tänker börja med den så fort boken är färdig, barnen är så nyfikna och de försöker hela tiden få mig att visa det som jag har gjort men nej då de får allt vänta ;)

I går kväll när jag stod och strök så fick jag plötsligt se en kartong bland alla de andra, det var kassettband i den kartongen. Kan säga att jag blev lite nyfiken så jag letade fram min gamla bandspelare och började lyssna. Snacka om att få en nostalgi chock när Kaj Kindvall presenterade Tracks från våren 1986 :0. Vilka minnen man har till dessa låtar och jag stod där och sjöng med och dansade för mig själv och mindes allt kul som hände i mitt liv 1986. Jag var stört kär om jag inte minns fel i en blond grabb som visade sig vara en skit stövel ;)och jag var i slut tampen innan studenten och min flytt hit ner till Mönsterås. ja ja det är tur att minnena finns och att man plötsligt hittar dem lite här och var. Strykningen gick väldigt bra och jag fick minnas.

I morgon kommer älsklingen hem och det ska bli så skönt att ha honom hos mig igen. har målat det sista så han kan faktiskt snickra upp det sista på denna sidan i helgen, ska måla det ljusa med så om jag har tur ;) så kanske ena sidan blir klar denna helg men bara kanske. Nu ska jag mumsa i mig en kärleksmums och kolla in lite andra bloggar. Ha det så bra kramizar :)

Inga kommentarer: