3 september 2010

Fredag den 3 september 2010

Idag är det mycket tankar i mitt huvud, för många. Har gått på sparlåga här hemma hela dagen och jag är glad att det inte var skola idag för det hade gått åt pipsvängen. Mycket tråkigheter gör mig ledsen, även om jag inte personligen känner de två personer som tyvärr har lämnat detta jord liv alldeles för tidigt så blir man påverkad. jag vet ju vem de var och eftersom man själv har varit i sitsen och förlorat någon man älskar så gör det ont när man inser att så har dessa familjer det nu. Döden är aldrig trevlig men så unga så meningslöst det är, en som enbart var 18 år, menar hon hade ju inte startat sitt liv än och den andre var i oförsig äldre men samtidigt en tre barns far och fru som nu har ett helvete, lika illa det. Usch nä humöret är inte på topp. Inte nog med det så vet jag att en av mina bästa vänner också har det skit jobbigt, inga sjukdomar men andra saker som tar på hennes krafter och självkänsla men som jag sagt hela tiden du gör rätt även om du tycker det är ett helvete nu. Önskar jag kunde lätta på deras bördor men det går inte det gäller bara att ta ett steg i taget och försöka se framåt, det tar tid en jäkligt lång tid om jag får säga det men så en dag inser man att det är lite lättare för att nästa var lång nere igen. Man slutar aldrig att sakna men man ser på saknade på ett annat sätt.

Idag har jag varit och hälsat på mina barn som jag ska vara hos på min VFU, goa ungar som jag har träffat innan på förskolan men några nya ansikten var det allt, ska bli kul. Men samtidigt jobbigt, ska göra en it sak med dem och det ska redovisas inför en hel del människor och sånt hatar jag ju men nej nu ska jag inte se det svåra på än gång utan bara koncentrera mig på att göra ett bra jobb :/ jag är bra på att lura mig själv ;)

Har även grundat brädorna en gång som mannen i mitt liv hade med sig hem igår, bara tre målningar kvar sedan kan de spikas upp :D det gillas. Har även blivit påmind om hösten, en tjej kom och sålde jultidningar för en stund sen :0 redan men okej snäll som jag är så handlade jag ju lite då min kalender tex den måste jag bara ha ;)

Vi grillade med till middag bäst att passa på att suga ur det sista av sommaren medan man kan för snart är det dags att krypa ner i mjukisbyxor och tända ljusen framför tv, har jag ju i oförsig redan börjat med ;) Nu blir det Doobidoo för Sara Löfgren är med ikväll och henne gillar jag så u blir det tv och godis skålen :) Tjingelingen.

Inga kommentarer: