11 januari 2012

Ibland kan man bli överraskad ....

Är inte intresserad utav sport, jo hästsport men inget annat. Skittråkig jag vet men förstår det inte riktigt så därför låter jag hellre bli att titta. Jag vet däremot en del om det, läser sportsidorna i tidningen och gärna skvaller om stjärnorna. Så när Zlatans bok kom ut så tänkte jag "varför inte" läsa den kan man ju alltid göra. Nu ska jag vara riktigt ärlig och säga att jag har tyckt att han är en överbetald stöddig typ och kan väl tycka än men på ett annat sätt förstår jag lite bättre varför han är som han är och ja han kanske är värd sin lön ( KANSKE, skrev jag) Så nu när jag är hemma och är sjuk hade jag turen att få låna boken av J. kan säga att jag fastnade direkt, har sträckt läst den nu i två dagar och har fått en helt annan bild av denna Zlatan är den som tidningarna ger han. Boken är bra även om man inte kan så mycket om fotboll så hänger man med och jag rekommenderar er att läsa den.
Idag har jag också tagit kontakt med IKEA om vår underlimmade bänkskiva, det har nämligen släppt och det har kommit in vatten under. Väldigt irriterande men som vanligt fick jag prata med underbar och hjälpsam personal på IKEA som trots mina hostattacker och snörvliga svar förstod mig ;) så nu kommer det hem en snickare och tar bort skivan och sätter dit en ny. Det kallar jag service ;)
Nu ska jag ta det lugnt resten av kvällen jag gjorde nämligen något dumt idag och nu får jag lida för det :/ Ha en trevlig kväll alla :D

Inga kommentarer: