11 mars 2011

Nya tag :)

Vaknade av att jag hade fått näsblod, nackdelen med nässpray. Försöker vara tålmodig och tar bara på kvällen för att kunna sova men nej då, har även för barn. Min näsa är som den är ;) Solen skiner men det blåser men ändå så härligt. idag har jag bestämt mig för att gå ut, har suttit inne nu en hel jäv... vecka och får snart spader. har bestämt att jag ska gå till återvinningen fram och tillbaka, vi får väl se vad min kropp säger om detta :) jag blir andfådd över att gå upp för trappan här hemma men fasen jag måste komma igång. Feber i går men ingen idag så jag hoppas verkligen att det är över nu. Dagen är annars oplanerad, lite plock i skåp kanske, fixade några i går på toan och vips så blev det väldigt lite kvar, snacka om att man har mycket skit överallt, saker som man inte använder och varför ? ja ja nu är det mesta bort soterat och det ser trevligare ut :) jag är nöjd.
Dottern fick hem lite kläder i går och även jag då, fast mina var då inga att ha men S hade skickat efter en tröja som sitter ihop med en kofta ? ja jag vet att det låter snurrigt och det var det först när man tog på den med men jag gillade den så jag behöll den :) Annars åkte allt tillbaks. men en sak gillar jag och det är att jag numera har gått från storlek 42 till 38 och det bara på 5.5 kg. Känner mig smal ;)
Nej får väl starta tvättmaskinen, sonen svettas ju mängder nu med all feber så idag blir det täck tvätt, kan ju hoppas att han med mår bättre idag, kanske till och med orkar följa med till återvinningen ;)

Inga kommentarer: