17 mars 2011

Blogg hjälp :0

I går blev jag alldeles förskräckt, loggade in på bloggen och nej då ... där var det stopp. Kom inte in := snacka om att jag blev ställd, det har aldrig hänt förut och samtidigt blev jag livrädd :/ tänk om alla mina ord var borta!!!! Nu var de ju inte det och det fick mig att tänka till lite, hur gör man för att spara allt som man skrivit? Finns det någon  backup el måste man sitta och kopiera allt???? snälla kan någon förklara för mig ( på ett lätt förståeligt sätt ) då skulle jag bli så glad. idag ringde klockan redan kl 05.15 okristligt tidigt och det var segt att släpa sig ur sängen vill jag lova, men även lilla jag vaknade till och efter en härlig promenad till jobbet kände jag mig riktigt pigg :) Dagen har varit kanon och jag slutade redan kl 13.00 och det gillas. Tyvärr var jag tvungen att gå hem och sätta mig vid köksbordet och börja på min matte fusk lapp, så BORING. vet att jag inte ska tycka det men jag finner inget nöje i matematiken och det står jag för. Jag vet varför också ... jag förstår inte !!! så är det bara. Men eftersom jag är en snäll flicka och gör som alla säger till mig ( NOT ) så gör jag även denna tenta och hoppas på det bästa ( hmpgfkomal) Det betyder vad jag igentligen tycker :/ Sen blev det roligare jag åkte till Blomstermåla och klippte mig hos Ann-sofie. Väldigt nöjd måste jag säga, klippte mer än jag tänkt och uppklippt blev det med. Känns bra att ta ett steg i taget känner mig inte så kort hårig då ;)
Middag blev det med på fiskarvägen, jag wokade med skinksnitsel som jag strimlade och stekte länge innan grönsakerna och kokosmjölken gjorde dem sällskap, älskar att äta wok men det gör tyvärr inte de andra i familjen :/ Men ibland skiter jag i det och bara njuter.

I går började Grey Anatomy igen och jag hade verkligen saknat det programmet. Det gjorde mig inte besviken heller :) Efteråt började det en ny serie men det orkade jag inte se så vi spelade in det istället. får se om det blir det eller CIS Miami ikväll, är ju två dubbelavsnitt och jag gillar det starkt :D tål att tänkas på men först nu blir det en promenad i blåsten, vi har varit duktiga hela den här veckan och gått raskt i 30 min, både mannen och jag och det är skönt. man är så där lagom skit slut när man hamnar i soffan.

Ha en bra kväll :) Kramizar

Inga kommentarer: