2 november 2010

Tisdag den 2 November 2010

Ny månad..NOVEMBER. Det låter kallt och ruggigt precis som denna tråkiga dag har varit. haft ett seminarium som i oförsig var bra, gillar våra diskussioner ;)Efteråt hade vi en gruppuppgift om kvalitetsredovisningar från vår Vfu plats. Inte lika skoj och sket slut vara vi allihopa men visst vi fick ihop lite och så var den uppgiften med klar. När jag satt där idag på seminariet så började jag fundera lite över all litteratur som man läser i skolan, det är en hel del. idag kan jag nog säga att jag kanske minns ett par :( det suger för det är mycket bra och lärorik litteratur men man får inte en chans att läsa och hinna reflektera över vad man läser och vad är då meningen? Har de flesta böckerna kvar och det är jag glad över (fast de var svindyra) för jag kan när som helst leta fram något och använda mig av det när jag jobbar. Ser fram emot att börja arbeta, att få träffa barnen igen och att få lön, lite skillnad i ens plånboken då :)
Måste berätta vad klantiga jag gjorde idag, snacka om att vara blåst ;) men jag bjuder på detta. Idag när jag åkte såg jag att det var dåligt med diesel i bilen, fick efter telefon kontakt med maken veta att jag inte skulle chansa utan tanka. Men stressad som jag var så tänkte jag att det fixar jag i Kalmar. Jag kör in på Preem vid Maxi och ställer mig och ska tanka, trycker på rätt knappar och väntar på att pumpen ska sätta igång...händer inget :0 Jag gör samma procedur två gånger innan jag biter i det sura äpplet och går in på macken och frågar killen som sitter där varför det inte funkar? Han ser på mig och ler, redan där känner jag mig skit dum. Han svarar helt lugnt
- har du betalat i automaten? Nääää vilken automat inte såg jag en sådan. okej säger jag och tänker att nu går jag väl ut igen då och letar efter den där automaten. Men kommer inte ut, skjutdörrarna förblir stängda. Då säger killen i gen väldigt lugnt
- Vifta lite på armarna! jag tittar lite dumt på han och sedan viftar jag på armarna och då öppnas dörren. Nu har jag 300 puls och känner mig så jäkla dum, han måste tro att jag är helt tom i bollen. Men jag springer till bilen och tror att jag är skit sen till skolan kör som en dåre och stannar och inser att jag har 20 min på mig tills vi börjar...jag hade hunnit tanka!!!!!
Hela dagen har jag känt mig så dum, jag är ju 42 år och jag KAN tanka men idag blev det hjärnsläpp totalt. Kan säga att jag körde till Shell när jag slutade och tankade och gick in och betalade till en trevlig man, sen kom jag hem välbehållen.
Väl hemma insåg jag hur trött jag var och när B ringde och vill ha sällskap på en promenad blev jag överlycklig, det var så skönt att bara gå och få prata om ditt och datt, ingen skola. Sen fikade vi med och det var också mysigt och mitt i alla kom S hem och då blev det mer prat ;)Vi stack iväg och handlade lite och köpte den första pepparkaksburken för i år kommer garanterat inte bli den sista, så ikväll blir det kall mjölk och pepparkakor till Navy Loving it :D Såg att det kommit ut en ny Marabou.



Marabou lanserar sin första vita chokladkaka

Vit choklad har länge delat in befolkningen i två läger; för eller emot. Efter hårt tryck från konsumenterna både på nätet och hos vår konsumenttjänst har vi på Marabou nu bestämt oss för att möta efterfrågan och ta fram vår allra första chokladkaka av vit choklad. Vi hoppas att ni tycker om denna lena vita choklad med en hint av vaniljsmak. Marabou Vintervit kommer ut i Sverige med start v 42.

Nu stör detta inte mig då jag inte tycker om Vit choklad men ni som gör bara njut choklad förlänger njutningen i livet ;) Ha det nu så bra och var räddd om er, kramizar

Inga kommentarer: