9 november 2010

Tisdag den 9 November 2010

I går var det måndag och en ny tid började i mitt skolliv, en tid med massor av jobb och slit men samtidigt en tid med en översikt av vad man igentligen har lärt sig under 4 års tid. I går startade jag och M vår C-Uppsats skrivning. Kan säga att vi fick tänka om direkt ;) men vad gör det grund iden finns kvar vi får istället lägga krutet på en annan vinkling än första planen. Men det går sakta men säkert men jag kan säga att när jag körde hem i går från Kalmar var jag sjukt trött, ögonen styrde inte och jag körde som att jag var onykter (fnissar) men ingen polis stannade mig fast jag mötte 3 bilar. Ovanligt mycket poliser ute när det är dåligt väder ;) Jag var så trött så jag startade inte min dator ensingång, orkade inte se åt den. Älskade dottern S hade lagat mat när jag kom hem så det var bara att sätta sig och det njöt jag av, händer inte så ofta. Sedan tillbringades kvällen i soffan framför en brasa och bara njöt av lugnet. Somnade ovaggad sedan vid halv tio cirkus och sovit hela natten, det tar på krafterna att plugga ska ni veta ;)
Oväder blev det med i går eftermiddag, fy tusan vad det blåste när jag körde hem och sedan gjort hela natten, fast jag klagar inte. Ganska så skönt att ligga i en varm säng och det blåser ute :) Däremot fick jag snällt skjutsa sonen idag hade inte hjärta att låta han cykla när regnet bara öste ner och vinden ven. Jag är ju en snäll mamma ;)

Dagen ser ut att tillbringas på nätet och universitetets bibliotek, ska söka efter avhandlingar och andra tunga ord som vi kan ha med oss när vi skriver som bakgrunds material, vet dock av erfarenhet att jag sällan hittar vad jag söker för det är en djungel och det mesta på engelska. men jag är envis som en mygga så därför lägger jag ner min själ i detta och tänker göra allt jag kan. Ut tänker jag då inte bege mig, inte förens sonen ska hem, burr fryser bara jag tänker på det ha det så bra alla. kramizar

Inga kommentarer: