8 april 2008

Tankar

Om man tror att allt ska gå bra så gör det väl det eller? Alla säger jämnt att positiva tankar ska man tänka för att det ska gå vägen, inget negativt men om man tänker positivt och ändå det inte blir som man tänkt sig vad ska man göra då? Hur ska man ändra ett tanke mönster som man har och haft i hela sitt liv? Vill så gärna klara det som jag gör nu men jag förstår inte speciellt mycket känns det som, känner mig oftast dum och korkad eftersom alla får förklara flera gånger och ändå fattar jag inte. Det verkar så lätt för alla andra, har jag åldern emot mig eller vad är det?
Har tänkt mycket på flickan som är borta, polisen tror snart att hoppet är ute att finna henne levande om hon finns utomhus, hemska tanke. Tanken måste gnaga sönder en inifrån, alla varför gjorde jag inte så eller så fy f.. säger jag bara viken förtvivlan, ljuset brinner ikväll med..mina tankar är hos dem. Har kramat mina egna mer än vanligt de senaste dagarna och vill gärna ha koll på var de är mm, nu har jag inga små barn men bara tanken på att förlora en av dem gör mig sjuk inombords, de är mitt allt.
Har varit en bra dag i skolan iallafall var en bra föreläsning med en hurtig lärare som bjöd på intressanta vinklingar av skolan och fördomar mot andra kulturer mm. vi startade också vårat grupparbete, känns bra att ligga lite före,vi ska jobba vidare i morgon.
Har varit inne och firat grann pojken som fyller 15 år, våra minstingar blir stora, det går så fort de blir äldre men det blir vi med men jag känner mig som 30 även om jag har gråa hår och är trött.
Min katt har fått vår sjukan, han bara skriker och vill gå ut men knepigt, han är en inne katt som går ut i sele. Men det är svårt att förklara för honom att det inte går. men han pratar gärna med en även om kommunikationen är lite knepig att förstå så fattar man ändå vad han vill. Go är han. Han hade sin första fästing idag, gillade inte att vi tog bort den mest för att vi höll fast honom, men bort skulle den. Jäkla ohyra är vad det är. Nä dags att plugga lite :D

STÖRSTA SEGERN ÄR ATT BESEGRA SIG SJÄLV

Inga kommentarer: